Στις φλόγες τουριστικό σκάφος στο λιμάνι του Βόλου

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 27 Δεκεμβρίου 2023 14:00 Στις φλόγες τουριστικό σκάφος στο λιμάνι του Βόλου (φωτογραφία αρχείου)

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό 23χρονου στην παραλιακή…

Πυρκαγιά ξέσπασε το αό απόγευμα της Τρίτης (26/12) σε επιβατικό - τουριστικό σκάφος, που βρισκόταν πρυμνοδετημένο, χωρίς επιβαίνοντες, στην προβλήτα της παραλίας του Βόλου.

Στο σημείο έσπευσαν στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου, καθώς και περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ενώ η φωτιά είχε ήδη περιοριστεί από την επέμβαση παρευρισκόμενων, με χρήση φορητού πυροσβεστήρα.

Από το περιστατικό δεν υπήρξε τραυματισμός, δεν προκλήθηκαν ζημιές σε παρακείμενα σκάφη και δεν διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση. Από τη Λιμενική Αρχή Βόλου απαγορεύτηκε ο απόπλους του σκάφους μέχρι την προσκόμιση σχετικού βεβαιωτικού αξιοπλοΐας.

Και τροχαίο ατύχημα

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου επιλήφθηκε την ίδια σχεδόν ώρα και για τροχαίο ατύχημα μετά από σύγκρουση δύο επιβατικών ΙΧΕ στην παραλιακή οδό Αργοναυτών.

Το ΙΧΕ που οδηγούσε 58χρονος φέρεται να εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα και να συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με έτερο ΙΧΕ που οδηγούσε 23χρονος.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο ελαφρύς τραυματισμός του 23χρονου, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου για ιατρικές εξετάσεις, απ' όπου και εξήλθε.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση