«Έφυγε» ο αιώνιος έφηβος Jimmys Tattoo

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2024 09:08 «Έφυγε» ο αιώνιος έφηβος Jimmys Tattoo

Καλλιτέχνης, τραγουδοποιός και γνήσιος φίλος της ποδοσφαιρικής Λαμίας. Ένας άνθρωπος με χρυσή καρδιά που ήξερε να ζει και να βοηθά…

Μία από τις χαρακτηριστικότερες φυσιογνωμίες της Λαμίας, ένας άνθρωπος έξω καρδιά, ειλικρινής και ντόμπρος, ένας πραγματικός μάγκας, ο αιώνιος έφηβος Jimmys με τα tatoo, για τον υπόλοιπο κόσμο Δημήτρης Χαρίλας, δεν είναι πια μαζί μας.

Η καλή του η καρδιά έπαψε να χτυπά σε ηλικία 76 ετών, έχοντας παλέψει κι έχοντας κερδίσει πριν από μερικούς μήνες ακόμη κι αυτή τη μάχη με τον καρκίνο.

Ο ίδιος όμως φαίνεται ότι είχε βάλει το όριο για να τηρήσει το «μότο της ζωής του» να φύγει όπως ήθελε εκείνος. «Είμαι χορτάτος, τα γεύτηκα όλα, τα χόρτασα όλα και θα φύγω όπως θέλω εγώ», έλεγε στην αγαπημένη του σύντροφο Σόνια, όταν εκείνη λύγιζε στις δυσκολίες που αντιμετώπιζε ο άνθρωπός της τον τελευταίο καιρό.

Για τον Jimmy όμως, που είχε ζήσει τη ζωή «στα κόκκινα», τίποτα δεν ήταν δύσκολο ή ακατόρθωτο.

Παραμονές των αυτοδιοικητικών εκλογών του περασμένου Οκτώβρη, τραγουδούσε μέχρι το πρωί στη γιορτή που του ετοίμασαν 25 συνάδελφοι μουσικοί στο «Ελληνάδικο» για να τον τιμήσουν. Τον περασμένο Νοέμβρη επίσης έκανε την τελευταία «εμφάνιση πίστας» όπως είπε με το αστείρευτο χιούμορ του στην παρέα του, όταν βρέθηκε σε ένα live στο Ukiyo και τον κάλεσαν να τραγουδήσει χωρίς την κιθάρα του.

Ο Jimmys εκτός από την τέχνη του tatoo, ήταν μουσικός. Πολλά καλοκαιριά τα περνούσε στον «τελευταίο του έρωτα» τη Λευκάδα από όπου είναι η καταγωγή της συντρόφου του και διασκέδασε με τα τραγούδια του πολλούς επώνυμους και μη επισκέπτες.

Η άλλη του ιδιότητα που τον έκανε πασίγνωστο στη Λαμία, ήταν αυτή του οπαδού της ποδοσφαιρικής ομάδας. Πιστός φίλος σε πέτρινες αλλά και χρυσές εποχές, κάτοχος διαρκείας ακόμη και στα VIP της Super League. Στις εξέδρες όμως βρέθηκε και στον τελευταίο αγώνα με φιλάθλους στο «Αθανάσιος Διάκος» για να δει την αγαπημένη του ομάδα. Για αυτή που έπαιξε ύμνους με την τρομπέτα και φώναξε στα καλά και στα άσχημα.

Τι να πρωτογράψεις για αυτή την προσωπικότητα. Το βασικό είναι ότι δε γέρασε ποτέ. Και κοντά σε αυτόν δε γέρασε κανείς από μας που τον θεωρούσαμε πάντα σαν τον μεγάλο αδελφό στην εξέδρα! «Ήταν ένα μεγάλο παιδί. Ένα παιδί όμως που πρόσφερε τόση σιγουριά στους γύρω του που ήξεραν ότι μπορούσαν να στηριχτούν πάνω του. Ήταν εκεί για όλους μας, φίλους, συναδέλφους, γνωστούς, γείτονες. Σε όλους», λέει στο LamiaReport η σύντροφός του Σόνια, περιγράφοντας με λίγα και «μικρά» λόγια την μεγάλη καρδιά του Jimmy.

Η κηδεία του Jimmy Χαρίλα θα γίνει τη Δευτέρα (15/1/2024) στις 3:00’ το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Λαμίας.

Από την ηλεκτρονική μας εφημερίδα εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη στη σύντροφό του, στα παιδιά του Τριαντάφυλλο και Αντώνη, στα εγγόνια και σε όλους τους οικείους του.

Να είναι η μνήμη του αιώνια…

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Λαμία

Με βαθιά λύπη πληροφορηθήκαμε την είδηση για το θάνατο του μέλους του σωματείου μας Δημητρίου (Jimmy) Χαρίλα σε ηλικία 76 ετών ο οποίος μετά από γενναίο αγώνα έχασε τη μάχη με την ασθένεια που τον ταλαιπωρούσε εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα.

Δυστυχώς η τρομπέτα που μας εμψύχωνε επί πολλά χρόνια εντός κι εκτός έδρας στους αγώνες της αγαπημένης μας ομάδας, δεν θα ξανακουστεί στο ΔΑΚ ¨ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΙΑΚΟΣ¨.

Το Δ.Σ. του Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του, ενώ αντιπροσωπεία θα παραστεί στη νεκρώσιμη ακολουθία που θα τελεστεί τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου και ώρα 15:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση