Μπήκε σε κεντρικό κατάστημα της Λαμίας κι έκλεψε ξυριστική μηχανή!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2024 16:14 Μπήκε σε κεντρικό κατάστημα της Λαμίας κι έκλεψε ξυριστική μηχανή! (ΦΩΤΟ αρχείου)

Έφτασαν τις 22 οι συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο…

Κινητοποιήθηκαν νωρίς το βράδυ της Τρίτης (23/1) τα πληρώματα της Άμεσης Δράσης Λαμίας και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας για περιστατικό κλοπής από κεντρικό κατάστημα.

Ο δράστης πιάστηκε να έχει αφαιρέσει από το κατάστημα μία ξυριστική μηχανή και συνελήφθη από τους προστρέξαντες αστυνομικούς. Αυτή δεν ήταν η μοναδική σύλληψη το τελευταίο 24ωρο στη Φθιώτιδα, καθώς έγιναν δύο ακόμη συλλήψεις, ενώ συνολικά οι Υπηρεσίες των Διευθύνσεων Αστυνομίας ευθύνης της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας πραγματοποίησαν 22 (16 Έλληνες και 6 αλλοδαποί).

Κατασχέθηκαν ενδεικτικά:

  • Μικροποσότητες ηρωίνης, κοκαΐνης και ακατέργαστης κάνναβης.
  • Ναρκωτικά δισκία.
  • Είδη παραεμπορίου.

Ακινητοποιήθηκαν: 12 οχήματα.

Βεβαιώθηκαν συνολικά: 351 παραβάσεις περί Κ.Ο.Κ. {ήτοι: 103 για υπερβολική ταχύτητα, 5 για κίνηση στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, 4 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας, 1 για μη χρήση προστατευτικού κράνους, 4 για Κ.Τ.Ε.Ο. και 234 λοιπές παραβάσεις.}

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση