Πλατάς και Αποστόλου στο Δήμαρχο Λεβαδέων

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2024 17:49 Πλατάς και Αποστόλου στο Δήμαρχο Λεβαδέων

Στενή συνεργασία της Πυροσβεστικής με το Δήμο…

Το Δήμαρχο Λεβαδέων, Δημήτρη Καραμάνη, επισκέφθηκαν στο γραφείο του ο Συντονιστής Επιχειρήσεων Στερεάς Ελλάδας και Θεσσαλίας υποστράτηγος Χρήστος Πλατάς και ο Διοικητής των Περιφερειακών Πυροσβεστικών Υπηρεσιών της Στερεάς Ελλάδας Αρχιπύραρχος Σίμος Αποστόλου.

Η Βοιωτία ήταν στο επίκεντρο της κακοκαιρίας και οι επικεφαλής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών συντόνισαν από κοντά τις δυνάμεις. Αυτό που τονίστηκε στη συνάντηση είναι η αγαστή συνεργασία του Δήμου με την Πυροσβεστική, στο συντονισμό και τη διαχείριση θεμάτων Πολιτικής Προστασίας.

Ο κ. Καραμάνης ευχαρίστησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία για τη συνολική δράση της σε μια εποχή με αυξημένες απαιτήσεις και επεσήμανε, ότι ο Δήμος Λεβαδέων θα υποστηρίζει κάθε ενέργεια της Υπηρεσίας για την προστασία και την ασφάλεια των πολιτών.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση