Ο ΣΥΡΙΖΑ Φθιώτιδας αποχαιρετά των Ανδρέα Φύκα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024 08:00 Ο ΣΥΡΙΖΑ Φθιώτιδας αποχαιρετά των Ανδρέα Φύκα

Διαβάστε την ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ για το θάνατο του γνωστού Λαμιώτη επαγγελματία Ανδρέα Φύκα.

«Με μεγάλη θλίψη αποχαιρετούμε σήμερα έναν αξιόμαχο και ξεχωριστό σύντροφο, τον Ανδρέα Φύκα, που έχασε την πολύμηνη μάχη με την ζωή, μετά από πολύ σοβαρό τροχαίο.

Υπήρξε άνθρωπος αστείρευτης γνώσης και βαθιάς παιδείας, στυλοβάτης της Αριστεράς και των κοινωνικών αγώνων και διεκδικήσεων, αποτελώντας  έμπνευση για πολλούς συντρόφους, τους οποίους πάντα αντιμετώπιζε με σεβασμό και διάθεση προσφοράς.

Ταυτόχρονα, είχε αστείρευτο και ιδιαίτερο  χιούμορ, αλλά και αφοπλιστική ειλικρίνεια, και αφιέρωσε μεγάλο μέρος της ζωής του στην δημιουργία του εμβληματικού βιβλιοπωλείου «Κεντρί», που αποτέλεσε κοιτίδα Πολιτισμού, Ιστορίας  και Γνώσης, αλλά και σημείο συνάντησης πολλών προοδευτικών και σκεπτόμενων συμπολιτών μας.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Σύντροφε και φίλε Ανδρέα, σε ευχαριστούμε για όσα μας δίδαξες.

Καλό ταξίδι

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση