Η Περιφέρεια Στερεάς αποχαιρετά με θλίψη τον Δημήτρη Τιμπλαλέξη

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024 15:04 Η Περιφέρεια Στερεάς αποχαιρετά με θλίψη τον Δημήτρη Τιμπλαλέξη

Διαβάστε την συλλυπητήρια δήλωση του Περιφερειάρχη Στερεάς Φάνη Σπανού για την απώλεια του πρώτου εκλεγμένου Πρόεδρου του αιρετού Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς.

«Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας αποχαιρετά με θλίψη τον Δημήτρη Τιμπλαλέξη.

Ο εκλιπών ως εκπαιδευτικός διετέλεσε Πρόεδρος της ΕΛΜΕ Φθιώτιδας. Ως αυτοδιοικητικός του β´ βαθμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης επί Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων, διετέλεσε Αντινομάρχης, Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Νομάρχης.

Ο Δημήτρης Τιμπλαλέξης, με τη σύσταση του «Καλλικράτη», το 2011, έγινε ο πρώτος εκλεγμένος Πρόεδρος του αιρετού Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας. Υπηρέτησε με ζήλο και προσήλωση το νεοσύστατο θεσμό και είχε σημαντική συμβολή στην εδραίωσή του.

Ολοκλήρωσε την αυτοδιοικητική του πορεία ως Περιφερειακός Σύμβουλος Φθιώτιδας με την παράταξη «Η Στερεά σε νέα τροχιά» του Ευάγγελου Αποστόλου.

Εκφράζουμε τα βαθιά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του!».

Σημειώνουμε ότι πραγματοποιήθηκε έκτακτη - κατεπείγουσα συνεδρίαση διά περιφοράς του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, με μοναδικό θέμα: 

"Απότιση φόρου τιμής στον αποβιώσαντα, Δημήτριο Τιμπλαλέξη, ο οποίος υπήρξε ο πρώτος Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας."

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση