Χαιρετισμός Δημάρχου Αμφίκλειας - Ελάτειας στο grtraveller

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2024 09:28 Χαιρετισμός Δημάρχου Αμφίκλειας - Ελάτειας στο grtraveller

Αφιερωμένη στην Ελλάδα της λαογραφίας και της παράδοσης είναι η ειδική έκδοση του ταξιδιωτικού περιοδικού grtraveller.

Τι δήλωσε η Αθανασία Στιβακτή:

Μεγάλη η χαρά και η τιμή να φιλοξενηθεί χαιρετισμός μου στην ειδική έκδοση του ταξιδιωτικού περιοδικού grtraveller, η οποία είναι αφιερωμένη στην Ελλάδα της λαογραφίας και της παράδοσης.

Ένα βραβευμένο περιοδικό με πρωτότυπο σχεδιασμό και ποιοτικό περιεχόμενο, που κυκλοφορεί σε τρεις γλώσσες (ελληνικά, αγγλικά, γερμανικά) και ταξιδεύει τον αναγνώστη στους προορισμούς των Πέντε Αισθήσεων. Ενώνοντας τον μύθο, την ιστορία και την παράδοση με το σύγχρονο προφίλ κάθε τόπου, αναδεικνύει τις ομορφιές της Ελλάδας και τις μαγικές εμπειρίες που κρύβονται σε κάθε γωνιά της.

Η εν λόγω ειδική δίγλωσση έκδοση διανεμήθηκε στην κορυφαία τουριστική έκθεση της ITB στο Βερολίνο, που πραγματοποιήθηκε από 5 έως 7 Μαρτίου 2024, ενώ ο χαιρετισμός μου συμπλήρωσε μία σειρά χαιρετισμών σημαντικών ανθρώπων του τουρισμού και του πολιτισμού της χώρας μας, όπως των κ.κ. Όλγας Κεφαλογγιάννη, Έλενας Ράπτη, Άντζελας Γκερέκου, Δημήτρη Παπαστεργίου, Ιωάννη Βρούτση και Δημήτρη Φραγκάκη, μεταξύ άλλων.

Δεδομένου ότι το συγκεκριμένο τεύχος αφορούσε λαογραφία, δεν θα μπορούσε να μην γίνει ιδιαίτερη μνεία στο μοναδικό στην Ελλάδα "Μουσείο Άρτου", που βρίσκεται στην Αμφίκλεια.

Ο τουρισμός αποτελεί, για εμάς, κορυφαίος στόχος και διεκδίκηση και έχουμε αποδείξει εμπράκτως ότι προσπαθούμε σε κάθε ευκαιρία - άλλοτε με μικρής και άλλοτε με μεγαλύτερης κλίμακας ενέργειες και δράσεις - να διαφημίσουμε τα χωριά, τα αξιοθέατα και τα μοναδικού κάλλους τοπία μας. Γιατί ο Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας είναι ένας τόπος, όπου αξίζει να ζεις, να επισκέπτεσαι, να επιχειρείς και να δημιουργείς!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση