«Στα κάγκελα» οι μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Λαμίας (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2024 10:40 «Στα κάγκελα» οι μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Λαμίας (ΦΩΤΟ)

Οι λόγοι που προχώρησαν σε κατάληψη. Την τήρηση των κανονισμών του σχολείου ζητεί η Διεύθυνση του σχολείου…

Σε κατάληψη προχώρησαν το πρωί της Πέμπτης  (21/3) μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Λαμίας, διαμαρτυρόμενοι κυρίως για τις σχέσεις τους με τη νέα Διευθύντρια του σχολείου.

Στα αιτήματα που παρέδωσαν στη Διεύθυνση του Σχολείου αναφέρουν μεταξύ άλλων ότι «απαιτούμε περισσότερη κατανόηση από τη διεύθυνση και θέληση για συνεργασία», ενώ γίνεται μνεία σε συμβάν που είχε καταγραφεί στις 7 Μαρτίου με επεισόδιο μεταξύ της Διευθύντριας και Γονέων μαθήτριας, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να κληθεί η αστυνομία.

Γενικά οι μαθητές υποστήριξαν στο LamiaReport, ότι η κατάληψη ήταν το τελευταίο μέσον για να ακουστεί η φωνή τους, καθώς δεν αντιμετωπίζονται σωστά από τη Διευθύντρια του σχολείου.

Από την πλευρά της Διεύθυνσης του σχολείου, όπως μας επιβεβαίωσε ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Κωνσταντίνος Σπαλιώρας με τον οποίο επικοινωνήσαμε, έχει τονιστεί η ανάγκη τήρησης των κανονισμών του σχολείου και κυρίως σε ενέργειες που απαγορεύονται ακόμη και σε δημόσιους χώρους, όπως είναι το κάπνισμα, πόσο μάλλον σε σχολικό περιβάλλον.

Επιπλέον το επεισόδιο που αναφέρεται στα αιτήματα, είχε γίνει για τη χρήση κινητού τηλεφώνου - που επίσης απαγορεύεται - από τη μαθήτρια μέσα στις τουαλέτες.

(Τα αιτήματα)

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport για την κατάληψη έχει ενημερωθεί και η αστυνομία.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση