Κουτσούμπας: «Δεν πρέπει να αφήσουμε να περάσει αυτό το έγκλημα στη ΛΑΡΚΟ»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 26 Μαρτίου 2024 21:37 Κουτσούμπας: «Δεν πρέπει να αφήσουμε να περάσει αυτό το έγκλημα στη ΛΑΡΚΟ»

Άνεργοι από 1η Απριλίου 507 άτομα στη Λάρυμνα…

Στο κοινοτικό κατάστημα Μαρτίνου, όπου συναντήθηκε με εργαζομένους της ΛΑΡΚΟ, βρέθηκε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, συνοδευόμενος από τους Κώστα Παρασκευά, Κώστα Μπάτσικα και Κώστα Μπασδέκη.

Ο κ. Κουτσούμπας δήλωσε απερίφραστα τη στήριξη του ΚΚΕ στον αγώνα των εργαζομένων που το χαρακτήρισε καθήκον και τόνισε ότι «δεν πρέπει να αφήσουμε να περάσει αυτό το έγκλημα στη ΛΑΡΚΟ».

Δείτε το βίντεο:

Να σημειώσουμε ότι λόγω της επίσκεψης του Δημήτρη Κουτσούμπα, αναβλήθηκε η προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου των Σωματείων της ΛΑΡΚΟ έξω από το υπουργείο οικονομικών, συνέντευξη που θα πραγματοποιηθεί τελικά την Τετάρτη 27/3 στις 11.00 πμ.

Σύμφωνα τέλος με τους εργαζόμενους στη νικελοβιομηχανία, ανεπίσημα τους έχει ανακοινωθεί ότι δε θα ανανεωθούν οι συμβάσεις τους που λήγουν στις 31/3. Περίπου 50 άτομα θα μείνουν για ασφάλεια στο εργοστάσιο για λίγο καιρό και στη συνέχεια θα φύγουν κι εκείνοι. Αναμένεται επίσημη ανακοίνωση από την εταιρεία για το οριστικό τέλος, ου σημαίνει 507 άνεργοι μόνο στη Λάρυμνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση