Δήμος Λαμιέων: Συνεχίζονται οι εργασίες αναβάθμισης των φωτεινών σηματοδοτών

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Μαΐου 2024 16:38 Δήμος Λαμιέων: Συνεχίζονται οι εργασίες αναβάθμισης των φωτεινών σηματοδοτών

Που θα διακοπεί για λίγο η λειτουργία τους…

Αναβαθμίζονται οι φωτεινοί σηματοδότες σε δύο ακόμη κόμβους της Λαμίας, την προσεχή εβδομάδα και συγκεκριμένα το διήμερο 14-15 Μαΐου, εργασίες για τις οποίες θα χρειαστεί να διακοπεί για λίγο η λειτουργία τους.

Ειδικότερα, την Τρίτη 14.5.2024 θα γίνουν εργασίες αντικατάστασης –αναβάθμισης εξοπλισμού των φωτεινών σηματοδοτών στον κόμβο Καλυβίων και,

Την Τετάρτη 15.5.2024 στον κόμβο των οδών Στυλίδος και Καραντζάβελου.

Αντίστοιχες εργασίες αναβάθμισης της φωτεινής σηματοδότησης, θα γίνουν και σε  άλλους κόμβους της πόλης την Πέμπτη 16.5.2024 και την Παρασκευή 17.5.2024, χωρίς  όμως να χρειαστεί (εκτός απροόπτου), να τεθεί εκτός λειτουργίας η φωτεινή  σηματοδότηση.

Οι εργασίες θα εκτελεσθούν από την Ένωση ΕΤΑΙΡΕΙΏΝ «DOTSOFT A.E EUR.ELEC .LTD» , στα πλαίσια του έργου «ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ  ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ  ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΑΜΙΑΣ» , και η επίβλεψη γίνεται από τον  Αναπτυξιακό Οργανισμό ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΕΣ Α.Ε , στα πλαίσια Προγραμματικής σύμβασης  με τον Δήμο Λαμιέων .

Όπως σημειώνει ο Δήμος Λαμιέων, «οι εργασίες στοχεύουν στην βελτίωση και στον καλύτερο συντονισμό της φωτεινής  σηματοδότησης και της κυκλοφορίας στην πόλη της Λαμίας , και παρακαλούνται οι  δημότες μας να δείξουν την απαραίτητη κατανόηση κατά την εκτέλεση των εργασιών».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση