Αυτοψία στη Βίστριζα (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2016 19:33 Αυτοψία στη Βίστριζα (ΦΩΤΟ)

Η εξέλιξη και η επιτάχυνση των εργασιών όπως επίσης και η επίλυση των προβλημάτων στο έργο της Ανατολικής Βίστριζας ήταν το αντικείμενο της συνάντησης του Γ.Γ του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Νίκου Στουπή με τον Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας κ Ευθύμιο Καραΐσκο.

Πρόκειται για ένα από τα μεγάλα έργα στην Φθιώτιδα το οποίο χρηματοδοτείται από το τομεακό πρόγραμμα του Υπουργείου αλλά εκτελεί η Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Νωρίς το πρωί ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Καραΐσκος και ο ΓΓ του Υπουργείο κ. Στουπής συνοδευόμενοι από τον Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών κ. Γιάννη Περλεπέ, τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Κώστα Αποστολόπουλο και από υπηρεσιακούς παράγοντες τόσο του Υπουργείου όσο και της Περιφέρειας, εμπλεκόμενους στην εξέλιξη των έργων, επισκέφθηκαν την περιοχή της Καρυάς για να εξετάσουν από κοινού θέματα που τίθενται είτε από κατοίκους της περιοχής είτε θέματα που έχουν δημιουργηθεί με τις εμπλοκές διαφόρων άλλων υπηρεσιών.

Σε συνάντηση εργασίας που έγινε στη συνέχεια στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη κ. Καραΐσκου συζητήθηκαν όλα τα θέματα τα οποία έχουν αποτυπωθεί από όλες τις πλευρές με στόχο την επιτάχυνση των εργασιών ολοκλήρωσης του έργου και την απόδοση του στους καλλιεργητές της περιοχής. Τόσο το Υπουργείο όσο και η Περιφέρεια επιμένουν σταθερά στην απρόσκοπτη συνεργασία σε όλα τα επίπεδα για την επίλυση των θεμάτων .

Μετά τη συνάντηση ο Αντιπεριφερειάρχης έκανε την παρακάτω δήλωση :

«Το έργο της Ανατολικής Βίστριζας  είναι από τα πλέον σημαντικά έργα της περιοχής μας. Μπορεί να χρηματοδοτείται από το τομεακό πρόγραμμα του Υπουργείου Aγροτικής ανάπτυξης και Tροφίμων, εμάς όμως ως Περιφέρεια μας ενδιαφέρει τα μέγιστα και είμαστε σε διαρκή συνεργασία για την επίλυση θεμάτων και επιτάχυνση των εργασιών.

Με τη σημερινή συνάντησή δόθηκαν κατευθύνσεις για την επίλυση ενδιάμεσων προβλημάτων που έχουν ανακύψει και συμφωνήθηκε να δημιουργηθούν άμεσα ομάδες εργασίας και από τους δύο φορείς οι οποίες θα επιλύουν τα προβλήματα μόλις αυτά ανακύπτουν με κεντρικό στόχο και σκοπό, το έργο να ολοκληρωθεί και να το αποδώσουμε στους καλλιεργητές της περιοχής ως ένα σύγχρονο και άρτιο έργο που θα διαμορφώσει νέες καλλιεργητικές συνθήκες στα αγροκτήματα των χωριών της Ανατολικής Βίστριζας…»

Προσαρμοσμένη αναζήτηση