Σαρακιώτης: Ενημερωθείτε για το επίδομα επανασύνδεσης

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 24 Μαΐου 2018 11:10 Σαρακιώτης: Ενημερωθείτε για το επίδομα επανασύνδεσης

Μέχρι 6.000 ευρώ για τακτοποίηση λογαριασμών προς τη ΔΕΗ…

Την υπουργική απόφαση που υπογράφηκε τον περασμένο Φεβρουάριο και προβλέπει εφάπαξ βοήθημα για επανασύνδεση παροχών ηλεκτρικής ενέργειας, μνημονεύει σε δήλωσή του βουλευτής Φθιώτιδας ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Σαρακιώτης.

Ο κ. Σαρακιώτης υπενθυμίζει ότι υπάρχει επίδομα 6.000 ευρώ για καταναλωτές με κομμένες παροχές και χαμηλά εισοδήματα, το οποίο δυστυχώς αγνοούν πολλές οικογένειες.

«Η απόφαση του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, η οποία είναι σε ισχύ ήδη από τον περασμένο Φεβρουάριο, αποσκοπεί στην ενίσχυση των συμπολιτών μας με χαμηλά εισοδήματα. Δυστυχώς, πολλοί εξ αυτών δε γνωρίζουν ότι διαθέτουν τη συγκεκριμένη δυνατότητα και δε διεκδικούν το δικαίωμα, που τους δίνει η υπουργική απόφαση», αναφέρει στη δήλωσή του ο βουλευτής Φθιώτιδας και προτρέπει να απευθυνθούν στους Δήμους που έχουν ήδη συσταθεί οι προβλεπόμενες από την υπουργική απόφαση Επιτροπές, με αρμοδιότητα να εξετάζουν τα σχετικά αιτήματα «και στις οποίες οι πολίτες με κομμένο ρεύμα λόγω οφειλών προς τη Δ.Ε.Η. μπορούν να απευθύνονται για να λάβουν το εφάπαξ επίδομα επανασύνδεσης».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση