Πάτρα: Οι τελευταίες κινήσεις της 48χρονης που «βούτηξε» με το αυτοκίνητό της στο λιμάνι

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Μαΐου 2024 18:04 Πάτρα: Οι τελευταίες κινήσεις της 48χρονης που «βούτηξε» με το αυτοκίνητό της στο λιμάνι

Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία της Πάτρας από τον θάνατο της 48χρονης την Κυριακή του Πάσχα (05/05,) όταν έπεσε με το αυτοκίνητό της στον Μόλο του Αγίου Νικολάου.

Σε βίντεο ντοκουμέντο που έφερε στο φως της δημοσιότητας ο ALPHA, καταγράφονται οι τελευταίες κινήσεις της 48χρονης διαφημίστριας που ανασύρθηκε νεκρή από το λιμάνι της Πάτρας.

Στις 09:43 το πρωί της Κυριακής του Πάσχα, η 48χρονη φαίνεται να κρατά ένα σακίδιο στα χέρια της και να το αφήνει στον καναπέ του σαλονιού του σπιτιού της. Η γυναίκα φοράει μια ροζ ζακέτα και ένα λευκό σορτσάκι και ετοιμάζεται να μεταβεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο, επειδή δεν αισθάνεται καλά.

Η 48χρονη διαφημίστρια έπαιρνε φαρμακευτική αγωγή και μία φορά τον μήνα έκανε και μία ένεση. Αφού πήγε στο νοσοκομείο στο Ρίο, όπου δεν έχει γίνει γνωστό τι ακριβώς συνέβη, έφυγε. Στις 12:45 αυτόπτης μάρτυρας είδε το αυτοκίνητο να πέφτει στο λιμάνι.

Μετά τις 13:00, αφού το αυτοκίνητο έχει πέσει ήδη στο λιμάνι, ο γιος της γυναίκας ανέφερε στην κατάθεσή του πως του τηλεφώνησαν από το νοσοκομείο και τον ενημέρωσαν πως η μητέρα του «ήρθε εδώ, δεν ήθελε να μείνει και για να την κρατήσουμε χρειαζόμαστε εισαγγελική εντολή». Δείτε το βίντεο:

Πηγή: enikos.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση