• Εκτύπωση

Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο για τα διόδια στη Λαμία - «Θα αντιδράσουμε δυναμικά»


Δηλώνει ο νέος Δήμαρχος Νίκος Σταυρογιάννης...

Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο το απόγευμα της Τετάρτης για το θέμα των διοδίων αποφασίστηκε στη σύσκεψη που έγινε στο Δημαρχείο σήμερα το μεσημέρι με τη συμμετοχή των επικεφαλής όλων των παρατάξεων.

«Δεν πάει άλλο με τα χαράτσια. Θα μας βρουν απέναντι όσοι νομίζουν ότι μπορούν χωρίς διάλογο με τις τοπικές κοινωνίες να παίρνουν μονομερώς αποφάσεις....», δήλωσε το πρωί στο LR, ο νέος Δήμαρχος Λαμιέων (διαβάστε σχετικά).

Η ανακοίνωση του Δήμου Λαμιέων μετά την έκτακτη σύσκεψη στο Δημαρχείο:

«Έκτακτη σύσκεψη για το φλέγον ζήτημα των διοδίων συγκάλεσε σήμερα Τρίτη 9/9/2014 στις 12.30 μμ ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης με τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων. Στη σύσκεψη που έγινε σε καλό κλίμα στο γραφείο του Δημάρχου παραβρέθηκαν οι κ.κ. Παναγιώτης Φώσκολος από την παράταξη Κοινωνική Συμμαχία, και οι επικεφαλής των δημοτικών συνδυασμών Μαρία Αντωνίου από την Παρέμβαση Πολιτών, Γιώργος Σαγιάς από την παράταξη Πορτοκαλί- Σύγχρονη Πόλη, Παναγιώτης Στασινός από την ΠΕΠΛΑ και Τάσος Χρονάς από τη Λαϊκή Συσπείρωση. Στη συνάντηση προσήρθε κατόπιν πρόσκλησης του Δημάρχου και ο πρόεδρος του ΤΕΕ κ. Αποστόλης Καραναστάσης ο οποίος ανέπτυξε τις θέσεις του Επιμελητηρίου.

Κοινός τόπος όλων ήταν η έκφραση της αγανάκτησης για τη λειτουργία των πλευρικών διοδίων, και όχι μόνο, και η ανάγκη άμεσης κατάθεσης συγκεκριμένων προτάσεων για την αποτροπή της λειτουργίας τους.

Αποφασίστηκε η πραγματοποίηση έκτακτης σύγκλισης του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων αύριο Τετάρτη 10/9/2014 στις 7,00 μ.μ. με μοναδικό θέμα συζήτησης το θέμα των διοδίων.
»

Γραφείο τύπου


Διαβάστε επίσης:

Κώστας Μπακογιάννης για τα διόδια: «Αυτή η ιστορία δεν πάει άλλο. Ως εδώ»

Σκληρή γλώσσα από το Θύμιο Καραΐσκο για τα νέο "χαράτσι" με τα διόδια στη Φθιώτιδα

Ανοίγουν τα διόδια σε Μώλο και Μπράλο από τα ξημερώματα - Ποιες θα είναι οι τιμές




Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB