Ο αγαπημένος σας καφές La Mano τώρα και στο κέντρο της πόλης, στο 13 Espresso Room!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 30 Ιουνίου 2021 07:50 Ο αγαπημένος σας καφές La Mano τώρα και στο κέντρο της πόλης, στο 13 Espresso Room!

To 13 Espresso Room υπόσχεται να μας προσφέρει μερικές στιγμές πραγματικής δροσιάς.

Απολαύστε τον καφέ ή το αγαπημένο σας ρόφημα, στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος, στη δουλειά σας ή στο σπίτι με το άμεσο και ασφαλές delivery ή πάρτε τον μαζί σας...

Με σύμμαχο τον καφέ La Mano δημιουργούν μοναδικές επιλογές που μπορούν να ευχαριστήσουν κάθε απαιτητικό λάτρη του.

Το 13 Espresso Room μας υποδέχεται στο κέντρο της Λαμίας να μας προσφέρει τον καφέ που χρειαζόμαστε για να ξεκινήσουμε δυναμικά την ημέρα μας.

Και αν ακόμα αναρωτιέστε ποιος είναι ο καφές La Mano, μία δοκιμή θα σας πείσει…

Ο La Mano Caffe είναι το συνώνυμο της ποιότητας. Τόσο τα προϊόντα του όσο και οι επαγγελματικές μηχανές καφέ συντελούν για ένα άριστο αποτέλεσμα.

Το ιδιαίτερο χαρμάνι του La Mano Caffe μπορείτε να τον απολαύσετε όλες τις ώρες της ημέρας στο 13 Espresso Room, συντροφιά με ένα snack για να μην μένετε ποτέ πεινασμένοι.

Απολαυστικές μπαγκέτες, λαχταριστά κρουασάν σοκολάτας και δροσιστικές γρανίτες για τους μικρούς μας φίλους και όχι μόνο…

"13 Espresso Room"
Κολοκοτρώνη 13, Λαμία
Delivery 2231038823

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 7:00-21:00 & Σάββατο 7:00-15:00
Facebook: 13 Espresso Room

Instagram: 13_espresso_room

Είσαι επαγγελματίας και αναζητάς έναν καφέ espresso με σταθερά υψηλή ποιότητα; Τότε επικοινώνησε μαζί μας και κλείσε άμεσα ραντεβού.
La Mano Caffe
http://lamanocaffe.gr
Τηλ. 6906130592

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση