Να ζήσετε Αφροδίτη και Άνταμ !!!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2021 08:06 Να ζήσετε Αφροδίτη και Άνταμ !!!

Ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος πάντρεψε την κόρη του Αφροδίτη και έλαμπε από χαρά.

Σε ένα λιτό, αλλά παραμυθένιο σκηνικό στο ορεινό χωριό Δέλφινο του Δήμου Λαμιέων, το βράδυ του Σαββάτου (24/7) ένωσαν τις ζωές τους η Αφροδίτη Καραΐσκου και ο Adam Maples.

Η Αφροδίτη ακολούθησε τα χνάρια του πατέρα της και είναι εδώ και χρόνια μάχιμη δικηγόρος, ενώ ο εκλεκτός της καρδιάς της, που ειναι Βρετανικής υπηκοότητας, ειναι προγραμματιστής και στέλεχος μεγάλης εταιρείας.

Ο γάμος, όπως επιθυμούσαν οι νεόνυμφοι, έγινε σε ένα πολύ όμορφο γραφικό εξωκλήσι στο Δέλφινο, σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο του ζευγαριού, λόγω των περιοριστικών μέτρων για την πανδημία.

Πολύ όμορφη στιγμή όταν το αυτοκίνητο των νεόνυμφων περνούσε μέσα από το χωριό οι κάτοικοι τους έριχναν ρύζι και λουλούδια, συμμετέχοντας με το δικό τους τρόπο στη χαρά, δίνοντας τις ευχές τους στο ζευγάρι.

Τρισευτυχισμένοι γονείς ο Θύμιος και η Αρτούλα Καραΐσκου, που δεν έκρυψαν τη συγκίνησή τους.

Το μυστήριο τέλεσε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας Συμέων, ο οποίος επιφύλασσε μια πολύ ωραία έκπληξη για όλους.

Επειδή εκτός από το γαμπρό στο μυστήριο παρευρίσκονταν και αρκετοί προσκεκλημένοι από τη Βρετανία, κάποια αποσπάσματα του μυστηρίου εψάλησαν στα Αγγλικά, δείχνοντας έτσι σεβασμό στους προσκεκλημένους από το εξωτερικό.

Μάλιστα ο Σεβασμιώτατος δήλωσε διπλά χαρούμενος γιατί πριν γίνει Μητροπολίτης Φθιώτιδας, δυο χρόνια πριν είχε τελέσει το γάμο και της αδελφής της Αφροδίτης, της Μαρίας Καραΐσκου η οποία είναι επίσης δικηγόρος και έχει παντρευτεί τον πολιτικό μηχανικό Νώντα Μούσιο, στενό φίλο και συνεργάτη του Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος και τους πάντρεψε.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση