Danza Kuduro: Η πιο hot χορευτική φωλιά της Λαμίας!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2022 07:28 Danza Kuduro: Η πιο hot χορευτική φωλιά της Λαμίας!

Όταν μιλάμε για χορό… όλα τα βήματα οδηγούν στη σχολή χορού Danza Kuduro επί της οδού Μιαούλη 10, στο κέντρο της πόλης.

Οι εγγραφές για τη νέα χρονιά ξεκινούν 22 Αυγούστου μαζί με την εβδομάδα γνωριμίας όλων των χορών που θα διαρκέσει μέχρι και την Τετάρτη 31 Αυγούστου.

Τα μαθήματα αρχίζουν από 1η Σεπτεμβρίου!
Παρακαλούμε δηλώστε συμμετοχή το συντομότερο για να βγει και το τελικό πρόγραμμα.

Η σχολή χορού "Danza Kuduro" σας προσκαλεί και φέτος να μάθετε χορό, να διασκεδάσετε και να εκτονωθείτε σωματικά, αλλά και ψυχικά, στην πιο hot χορευτική φωλιά της Λαμίας.

Φορέστε την καλή σας διάθεση, ελευθερώστε το πάθος σας και ελάτε να γνωριστούμε πριν κάνετε την εγγραφή σας για τη νέα χρονιά. Για εμάς ο χορός είναι ευτυχία, πάθος, τρόπος ζωής…

Έλα και εσύ να χορέψεις μαζί μας - είδη χορών:

Latin Αmerican:

Rumba, Mambo, Cha Cha Cha, Samba, Rock 'n' roll

Ballroom:

European Tango, Waltz, Fox trot

Social Dance: Salsa, Bachata, Merengue

Οι εγγραφές για τη νέα χρονιά ξεκινούν 22 Αυγούστου!

Πρόκειται για χορούς που χορεύονται σε ζευγάρια, ντάμα – καβαλιέρος αλλά σε περίπτωση απουσίας ενός εκ των δύο αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα. Υπάρχει συγκεκριμένο βηματολόγιο και τεχνική καθώς κάθε χορός έχει τη καταγωγή του και το συμβολισμό του. Ο καβαλιέρος οδηγεί και η ντάμα ακολουθεί δημιουργώντας μια μαγική ατμόσφαιρα. Υπάρχουν όλα τα επίπεδα στη σχολή μας: αρχαρίων, προχωρημένων ενώ υπάρχει και η δυνατότητα ιδιαίτερων μαθημάτων.

Ποιά είναι τα οφέλη;

Ένα βασικό χαρακτηριστικό των Λατινοαμερικάνικων χορών, είναι ο γρήγορος ρυθμός και η έντονη κίνηση, στην οποία συμμετέχουν όλα τα μέλη του σώματος του χορευτή. Έτσι λοιπόν καταλαβαίνουμε πως το latin είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς και διασκεδαστικούς τρόπους εκγύμνασης. Πιο συγκεκριμένα, η συστηματική ενασχόληση με αυτό το είδος χορού δυναμώνει τα άκρα, γυμνάζει τους κοιλιακούς μυς ενώ χαρίζει σφριγηλότητα και ευλυγισία. Παράλληλα, αποτελεί τον ιδανικό τρόπο απώλειας βάρους καθώς σε μία μόλις ώρα εξάσκησης «καίμε» εκατοντάδες θερμίδες. Επιπλέον, μειώνει τις πιθανότητες για υπέρταση αλλά και για καρδιαγγειακά επεισόδια, ενώ βελτιώνεται η στάση του σώματός μας. Έτσι, μαθαίνουμε να στεκόμαστε και να καθόμαστε χωρίς να καταπονούμε την σπονδυλική μας στήλη, αναπνέουμε σωστότερα και έχουμε καλύτερη ισορροπία. Ακόμη, συμβάλει στην τόνωση της αυτοπεποίθησής μας, στην κοινωνικοποίησή μας με άλλους ανθρώπους και καταπολεμά το άγχος.

Latin All Ladies

Θέλεις να ανήκεις σε μία γυναικεία χορευτική ομάδα και να βιώσεις τη μαγεία των Λάτιν χορών;;; Δεν έχεις πάρα να δοκιμάσεις ‼

  • Τμήματα αρχαρίων και προχωρημένων
  • Δυνατότητα συμμετοχής σε αγώνες χορού, χορευτικές εκδηλώσεις, παραστάσεις 
  • Τακτικά Λάτιν πάρτι για την εξάσκηση των μαθητών

… υπό την καθοδήγηση της πιστοποιημένης Latin American Instructor & Zumba ZIN Instructor Ιωάννας Γιαννακάκου.



Zumba®

Πρόκειται για ένα αερόβιο χορευτικό πάρτι που συνδυάζει τη Latin μουσική με αμέτρητους διαφορετικούς ρυθμούς και χορογραφίες.  Καταναλώνουμε κατά μέσο όρο 400 με 450 θερμίδες ανά ώρα χωρίς να το αντιλαμβανόμαστε.  Γυμναζόμαστε  ενώ παράλληλα διασκεδάζουμε! Διατηρούμε το σωστό σωματικό βάρος στα υγιή επίπεδα, αποβάλλουμε το άγχος της καθημερινότητας, εκφραζόμαστε, κοινωνικοποιούμαστε και πολλά άλλα τα οποία μπορείτε να τα δείτε και σε ένα δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα!

…με την πιστοποιημένη Ζumba Zin Instructor: Ιωάννα Γιαννακάκου

Zumba® Glutes

Το Zumba® Glutes είναι ένα δυναμικό, εύκολο στην παρακολούθηση πρόγραμμα το οποίο όχι μόνο θα σας τονώσει τη διάθεση αλλά και τους γλουτούς σας! Έχει σχεδιαστεί για να φέρει περισσότερες ρουτίνες booty poppin στην τάξη καθώς και να σας αποκαλύψει τα μυστικά πίσω από την απόκτηση τονωμένων γλουτών. Με σωστή ισορροπημένη διατροφή και τις κατάλληλες ασκήσεις τα αποτελέσματα θα είναι εμφανή πολύ γρήγορα.

Plate by Zumba™ Φέτος δώρο με κάθε Ζumba συνδρομή!!!

Πλέον έχουμε τη χαρά να σας παρέχουμε εκτός από τις χορευτικές μας γνώσεις και συμβουλές για μια σωστή, ισορροπημένη, υγιεινή διατροφή!!! Με κάθε Zumba συνδρομή θα σας κάνουμε δώρο συμβουλές υγιεινής διατροφής από την Plate By Zumba Coach: Ιωάννα Γιαννακάκου (σε ηλεκτρονική μορφή) που σε συνδυασμό με τα χορευτικά μας προγράμματα θα σας δείξουν το δρόμο προς την απόκτηση του σώματος των ονείρων σας! Πως να χάσετε λίπος, πως να αποφεύγετε τη ζάχαρη, πως να τρώτε σωστά, πως να αυξήσετε το μεταβολισμό σας, τι να τρώτε πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το μάθημα θα είναι κάποια από τα πολλά θέματα με τα οποία θα ασχοληθούμε!

Γενικά στα Zumba τμήματα:

  • Υπάρχουν τμήματα χωρισμένα ανά επίπεδα και ανά ηλικία!
  • Ξεκινάμε να δεχόμαστε μαθητές από 3 χρονών αρκεί τα παιδάκια να είναι ανεξάρτητα. Δεν υπάρχει όριο ηλικίας και μπορεί ο καθένας να χορέψει Ζumba αρκεί να το επιθυμεί και να μην έχει προβλήματα υγείας που του το απαγορεύουν!
  • Δεν απαιτείται να έχεις κάποιος προηγούμενη εμπειρία με το συγκεκριμένο είδος!

Oriental: Ο χορός της κοιλιάς, πολύ συμπαθής και γνωστός στο ευρύ κοινό.

Πρόκειται για μία πολύ ασφαλή και επωφελή μορφή άσκησης, και γι' αυτό είναι κατάλληλη για κάθε ηλικία. Ένα από τα μεγαλύτερα οφέλη του χορού αυτού είναι η πρόληψη της οστεοπόρωσης. Επειδή οι χορευτές belly dance βρίσκονται σχεδόν συνέχεια πάνω σε λυγισμένα γόνατα, στηρίζουν όλο το βάρος του σώματός τους στον σκελετό τους, με αποτέλεσμα την ενδυνάμωσή του. Επιπλέον, καθώς οι περισσότερες κινήσεις συμπεριλαμβάνουν απομονώσεις σε κάποια μέρη του σώματος βελτιώνεται η ευελιξία του κορμού. Τα πόδια και οι μύες της μέσης δυναμώνονται από τις κινήσεις των γοφών. Ο χορός με πέπλο βοηθά στην ενδυνάμωση του επάνω μέρους του σώματος, των χεριών και των ώμων. Έρευνα που διεξάχθηκε για τα αποτελέσματα που έχει το belly dance σε γυναίκες με προβλήματα εμμηνόρροιας έδειξε ότι ο κύκλος τους έγινε πιο σταθερός, πιο ανώδυνος, αλλά επίσης ένοιωσαν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για την σεξουαλικότητά τους και για το σώμα τους.

NEO TMHMA - Freestyle Dance Class

Πρόκειται να ένα νέο τμήμα που θα περιλαμβάνει χορογραφίες από όλα τα είδη υπό την καθοδήγηση της δασκάλας χορού: Ιωάννας Γιαννακάκου. Ιδανική επιλογή για τους λάτρεις του ελεύθερου χορού που στηρίζεται στη δημιουργικότητα του-της χορογράφου, στις ικανότητες των χορευτών, στην ομαδικότητα και τη σύνθεση μιας δεμένης ομάδας έτοιμης για πολλά δρώμενα! Τα τραγούδια θα είναι επιτυχίες ξένες αλλά και ελληνικές ενώ θα ενσωματώνουμε και trends από το tik tok και τα υπόλοιπα μέσα κοινωνικής δικτύωσης! Οι χορογραφίες θα βιντεοσκοπούνται εντός και εκτός σχολής (για όσους το επιθυμούν) με τη βοήθεια φίλων επαγγελματιών και μη. Θα υπάρχει η δυνατότητα show σε πάρτι της σχολής, παραστάσεις και άλλες εκδηλώσεις! Μερικά από τα είδη χορού με τα οποία θ’ ασχοληθούμε είναι: Latin, Afro, Hip Hop, Pop, Oriental, Dembow, Reggaeton, ελληνικοί χοροί,Funk, Country, Cumbia, Dancehall, Soca, Tribal….. Νιώθετε πως αγαπάτε πολύ το χορό, ότι έχετε μια κλίση, ένα ταλέντο και θέλετε να εκφράζεστε μέσω αυτού; Τότε σας περιμένουμε στην ομάδα μας!

Morning dance classes

Είστε πρωινοί τύποι; Έχετε περισσότερο χρόνο τον πρωί; Δουλεύετε το απόγευμα; Θέλετε να ξεκινάτε τη μέρα σας με χορό γυμνάζοντας το σώμα και αποβάλλοντας το στρες; Έχετε μικρά παιδιά που πάνε σχολείο οπότε και θα σας βόλευε καλύτερα να κάνετε κάτι για εσάς το πρωί; Εμείς σας καταλαβαίνουμε! Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί μια δραστήρια και ευχάριστη χορευτική παρέα με το είδος που σας αρέσει και θα ξεκινάμε τη μέρα μας με χαμόγελα! Δηλώστε άμεσα συμμετοχή και διαδώστε το στις φίλες σας.

Για τους μικρούς μας φίλους παρέχουμε τα εξής:

  • Latin American Junior classes
  • Zumba Kids & Zumba Jr
  • Oriental Kids
  • Mummy – Daughter Dance Class: Τα παιδιά και οι μαμάδες απολαμβάνουν όλα τα οφέλη του χορού αλλά κυρίως λατρεύουν το δέσιμο μεταξύ τους και το χρόνο που περνούν μαζί!  
  • Zumba Boys Ποιός είπε πως τα αγόρια δε χορεύουν; Τα αγόρια όχι μόνο χορεύουν αλλά πολλά διαπρέπουν και στο χορό.
    Ο χορός δεν έχει φύλο και είναι για όλους!!! Μη διστάζετε να στείλετε τα παιδιά σας για ένα δοκιμαστικό μάθημα όταν βλέπετε ότι τους αρέσει και έχουν κλίση! Στη zumba υπάρχουν πολλοί ρυθμοί όπως pop, hip hop & reggaeton που ξετρελαίνουν τα αγόρια!

Τα οφέλη του χορού στα παιδιά: 

• ενισχύει την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση

• βοηθά στην κοινωνικοποίησή τους

• συμβάλλει στη φυσική υγεία

• βελτιώνει την ισορροπία 

• γυμνάζει ενώ παράλληλα διασκεδάζει τα παιδιά 

• πειθαρχεί σώμα και πνεύμα 

• βελτιώνει τη μνήμη 

• αποβάλλει το άγχος της καθημερινότητας

• διατηρεί το σωστό σωματικό βάρος στα υγιή επίπεδα 

• τα παιδιά εκφράζουν αυτά που νιώθουν μέσα από τις κινήσεις του σώματός τους

...Και πολλά άλλα...

Χορογραφίες γάμου: Ο γάμος σας πλησιάζει και θέλετε όλα να είναι υπέροχα όπως τα έχετε φανταστεί αυτήν την τόσο σημαντική μέρα; Ελάτε στη Danza Kuduro και αποκτείστε τη δική σας αποκλειστική χορογραφία, όπως την έχετε φανταστεί, φυσικά με τη δική μας βοήθεια.

Δώστε σε αυτήν τη μέρα μια παραπάνω νότα χαράς, δημιουργίας και απίστευτων συναισθημάτων! Μία εμπειρία που θα θυμάστε για όλη σας τη ζωή! Ελάτε για την αποκλειστικά δικιά σας χορογραφία γάμου!

Η Σχολή "Danza Kuduro" φιλοδοξεί να επεκτείνει τη ξέφρενη χορευτική παρέα της, διδάσκοντας χορό με επαγγελματικό και υπεύθυνο τρόπο. Εκτός από το βηματολόγιο που διδάσκονται οι μαθητές, διοργανώνονται κάθε μήνα Latin Party στα οποία όλοι έχουν τη δυνατότητα να εφαρμόσουν στην πράξη όσα διδάσκονται στην αίθουσα χορού, απολαμβάνοντας το χορό, τη μουσική και τη φιλική ατμόσφαιρα.

  • Αξίζει να σημειωθεί ότι παρέχονται ειδικές τιμές για ανέργους, φοιτητές και συνταξιούχους!
  • Όλοι δικαιούνται ένα δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα για να βρουν το χορό που τους ταιριάζει!
  • Δίνονται bonus & δωράκια σε όσους μας βοηθούν στην προώθηση της σχολής μας όπως πχ. για κάθε συστημένο μαθητή που θα εγγράφεται στη σχολή από εσάς κερδίζετε μία μείωση στην επόμενη μηνιαία συνδρομή σας!

Μη διστάζετε! Ελάτε κι εσείς στην παρέα μας!!!

Οι εγγραφές για τη νέα χρονιά ξεκινούν 22 Αυγούστου!

**Danza Kuduro**

Διεύθυνση: Μιαούλη 10
Τηλ επικοινωνίας: 22310 30300 & 6977903729

Σελίδες σχολής: 

http://ioanna123.zumba.com/
Facebook: Danza kuduro - Σχολή χορού
Instagram: danza_kuduro_lamia
Youtube: Danza Kuduro
Τik Tok: @danzakuduro_lamia

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση