Λαμία: Ο Όμιλος «Χορόπολις» άνοιξε και φέτος τις πύλες του - Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2022 07:57 Λαμία: Ο Όμιλος «Χορόπολις» άνοιξε και φέτος τις πύλες του - Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

Ας αρχίσουν οι χοροί… Οι εγγραφές ξεκίνησαν και συνεχίζονται καθημερινά στα γραφεία του Ομίλου, Μ. Μπότσαρη 1 & Σατωβριάνδου, Λαμία!

Ξεκινάμε δυναμικά και επιστρέφουμε στην αγαπημένη μας δραστηριότητα, το χορό. Υποδεχόμαστε νέους και παλιούς φίλους για να μοιραστούμε μαζί τους τη γνώση, την εμπειρία, το όραμα και το μεράκι μας.

Σας περιμένουμε όλους, μικρούς και μεγάλους, για το ξεκίνημα μιας νέας, δημιουργικής, χορευτικής χρονιάς.

Προσδοκούμε να γνωρίσετε και να αγαπήσετε την ελληνική λαϊκή παράδοση μέσα από τα μαθήματά μας αλλά και τις παράλληλες δραστηριότητες του Ομίλου μας.

Για τη φετινή χρονιά, προγραμματίζουμε σεμινάρια, αυθεντικά παραδοσιακά γλέντια, εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές εκδρομές, θεματικές παραστάσεις παιδιών και ενηλίκων στο Δημοτικό θέατρο Λαμίας αλλά και μια σειρά άλλων δράσεων και εκδηλώσεων που απευθύνονται στα μέλη μας αλλά και σε ολόκληρη την πόλη της Λαμίας.

Στον Όμιλο «Χορόπολις» λειτουργούν τμήματα νηπίων, παιδικά, εφηβικά, και ενηλίκων αρχαρίων και προχωρημένων.

Εγγραφές: Καθημερινά 6:30 μ.μ. – 9:00 μ.μ.

Έναρξη μαθημάτων: Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου

Όμιλος «Χορόπολις»

Μ. Μπότσαρη 1 & Σατωβριάνδου, Λαμία

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6972555875

Υπεύθυνος: Γιώργος Πολίτης

www.xoropolis-lamia.gr

Facebook: Χορόπολις

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση