Φθιώτιδα: Ξέρετε ποιο κορυφαίο beach bar βρίσκεται μόλις λίγα χιλιόμετρα μακριά μας;

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 22 Ιουλίου 2023 16:03 Φθιώτιδα: Ξέρετε ποιο κορυφαίο beach bar βρίσκεται μόλις λίγα χιλιόμετρα μακριά μας;

Αν αναζητάτε έναν πραγματικά μοναδικό τρόπο για να απολαύσετε τη θάλασσα και την εξαιρετική γαστρονομία, τότε το Saint John Theologos είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

 To ατμοσφαιρικό αυτό beach bar restaurant θα σας ταξιδέψει σε έναν παράδεισο γεύσεων και αισθήσεων, όπου ο συνδυασμός της μοναδικής τοποθεσίας στην παραλία και της υψηλής ποιότητας κουζίνας θα σας αφήσει πιο ευχαριστημένους από ποτέ.

Το Saint John βρίσκεται στην υπέροχη παραλία Βλυχάδα του Θεολόγου.

Με θέα στο γαλάζιο της θάλασσας και την αμμουδιά απλωμένη μπροστά σας, αυτός ο προορισμός δημιουργεί μια ατμόσφαιρα χαλάρωσης και απόλαυσης.

Έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε το γεύμα σας ή ένα ποτό στον άνετο και κομψό χώρο του εστιατορίου, ενώ σας συνοδεύει ο ήχος των κυμάτων και η δροσιά της θάλασσας.

Καθαρή αμμουδιά, άνετες ξαπλώστρες και θετική διάθεση συνθέτουν το ομορφότερο σκηνικό αυτού του καλοκαιριού.

Το μενού του Saint John Theologos προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επιλογών για κάθε γευστική απαίτηση.

Ένας παράδεισος της γαστρονομίας στην παραλία.

Μπορείτε να δοκιμάσετε γευστικές συνταγές με θαλασσινά, φρέσκα ψάρια και θαλασσινούς καρπούς που πιάνονται απευθείας από την τοπική αλιεία.

Τα πιάτα συνοδεύονται από φρέσκα λαχανικά και ποιοτικά τοπικά προϊόντα.

Premium κοπές κρεάτων ολοκληρώνουν τη μεγάλη ποικιλία του μενού, με την υπογραφή βραβευμένων σεφ. Το μενού περιλαμβάνει επίσης πιο ελαφριές επιλογές όπως σαλάτες και σάντουιτς.

Η ατμόσφαιρα του Saint John Theologos είναι άκρως φιλόξενη με υψηλή αισθητική. 

Νιώστε άνεση και χαλάρωση από το πρωί μέχρι το βράδυ, στον απόλυτο παραλιακό προορισμό. Και όταν ο ήλιος πέφτει το party ξεκινά, με γνωστούς dj της διεθνούς μουσικής σκηνής στα decks μόνο για εμάς!

Το Saint John Theologos είναι ένας τόπος όπου ο χρόνος σταματά και η απόλαυση ξεκινά!

Ετοιμαστείτε για τα δύο μεγαλύτερα events του καλοκαιριού που θα πραγματοποιηθούν στο Sain John Theologos με τον Chris Child, μία από τις πιο αναγνωρίσιμες φιγούρες του ελληνικού clubbing και τον Liva K., έναν από τους καλύτερους Afro House Producers.

Για κρατήσεις καλέστε στο: 6981059555.

Saint John Theologos
Beach bar restaurant
Θεολόγος Φθιώτιδας
Facebook:
Saint John Theologos  
Instagram: Saint John Theologos

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση