Σίμος Σίμος: "Να τονώσουμε το ΤΕΕ - Αυτές είναι οι προτάσεις μας"

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2016 13:56 Σίμος Σίμος: "Να τονώσουμε το ΤΕΕ - Αυτές είναι οι προτάσεις μας"

«Όλοι όσοι είμαστε εδώ προερχόμαστε από διαφορετικές πολιτικές καταβολές…η παράταξή μας δεν αναφέρεται σε κάποια κομματική δύναμη της κεντρικής πολιτικής σκηνής, αλλά έχουμε μόνο το χρώμα των μηχανικών γιατί στο κάτω κάτω το ΤΕΕ είναι το σπίτι μας» κάπως έτσι ξεκίνησε την ομιλία του ο Επικεφαλής των ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Σίμος Σίμος στη χθεσινή συζήτηση με αφορμή τις εκλογές του ΤΕΕ την ερχόμενη Κυριακή 20 Νοεμβρίου.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα του Τεχνικού Επιμελητηρίου, ο Σίμος Σίμος εκτός του κάθετου διαχωρισμού του συνδυασμού του με κάθε κομματικό χώρο, μίλησε για τα έντονα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος τους: την ανεργία κυρίως των νέων μηχανικών, τις δυσβάστακτες εισφορές που αφήνουν πολλούς εκτός του επαγγέλματος, την συνεχή μετανάστευση των συναδέλφων και πολλά άλλα.

Παράλληλα αναφέρθηκε στους βασικούς άξονες που οι «Ενωμένοι Μηχανικοί» προτείνουν για την επόμενη μέρα του Τεχνικού Επιμελητηρίου της Ανατολικής Στερεάς :

· Καινοτομία – παραγωγικό μοντέλο μηχανικών -στήριξη της επιχειρηματικότητας
· Εκπαίδευση – κατάρτιση – δια βίου μάθηση
· Αναβάθμιση ψηφιακής πλατφόρμας – διαδικτυακής παρουσίας του τμήματος
· Εύρυθμη λειτουργία των οργάνων του τμήματος.
· Βελτίωση των οικονομικών στοιχείων του τμήματος
.

Δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ ολόκληρη την ομιλία του κου Σίμου στην χθεσινή εκδήλωση

Δείτε περισσότερα στο www.enomenoimixanikoi.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση