Η Μαρκέλα Πλούμη – Κατσουλάκη για τη viral φωτογραφία με το μωρό της: «Δεν περίμενα ότι θα συγκινηθεί τόσος κόσμος»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2022 19:28 Η Μαρκέλα Πλούμη – Κατσουλάκη για τη viral φωτογραφία με το μωρό της: «Δεν περίμενα ότι θα συγκινηθεί τόσος κόσμος»

Η αθλήτρια του πόλο Μαρκέλα Πλούμη – Κατσουλάκη έγινε viral μετά από μία φωτογραφία που την έδειχνε δίπλα στην πισίνα να ταΐζει το μωρό της, στο περιθώριο του αγώνα του ΝΟ Χανίων με τον ΝΟ Ρεθύμνου.

Με το μαγιό της και το σκουφάκι του ΝΟ Χανίων, η Μαρκέλα Πλούμη – Κατσουλάκη τάισε με το μπιμπερό το μικρό αγοράκι της και συγκίνησε όλον τον κόσμο με τη “γλυκιά” εικόνα της.

Η ίδια μίλησε στην ΕΡΤ για το γεγονός που έγινε viral και τόνισε ότι και η ίδια είδε τη φωτογραφία στα social media, αλλά δεν πίστευε ότι θα… αγγίξει τόσους πολλούς ανθρώπους και θα γίνει τόσο μεγάλο θέμα.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση