«Βολές» για τη διαιτησία του Γαλλία - Ελλάδα: «Το VAR δεν ήθελε να κρίνει τον Λαόθ»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 20 Ιουνίου 2023 11:03 «Βολές» για τη διαιτησία του Γαλλία - Ελλάδα: «Το VAR δεν ήθελε να κρίνει τον Λαόθ»

Η Γαλλία νίκησε την Ελλάδα με 1-0 στα προκριματικά του Euro 2024, σε ένα ματς που κρίθηκε από τη φάση του πέναλτι των Γάλλων, οι οποίοι έχουν όμως επίσης παράπονα από τη διαιτησία.

Τα ΜΜΕ της Γαλλία ρίχνουν “βολές” στους διαιτητές της αναμέτρησης, ενώ ο ίδιος ο προπονητής της Εθνικής Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάν “στοχοποίησε” το VAR: “Ξέραμε ότι είναι το τελευταίο ματς του Λαόθ και έχω την εντύπωση ότι το VAR δεν ήθελε να τον κρίνει. Ήταν μία πολύ μεγάλη σεζόν για τους παίκτες και προφανώς περιμένουν τις διακοπές. Κάναμε ότι ήταν απαραίτητο για να νικήσουμε αυτό το ματς, ακόμα και αν προφανώς είχαμε πολλές ευκαιρίες που δεν τις εκμεταλλευτήκαμε στο τέλος. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα μπορούσε να συμβεί.”

Η Γαλλία διαμαρτύρεται για κόκκινη κάρτα στον Ντίνο Μαυροπάνο, στη φάση του πέναλτι, ενώ η Ελλάδα για την επανάληψη του πέναλτι, αλλά και για τη φάση της αποβολής του Μαυροπάνου στο φάουλ στον Κόλο Μουανί.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση