Έρλινγκ Χάαλαντ: «Άλλαξε φανέλα» είπε σε πιτσιρικά που φορούσε εμφάνιση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2023 20:03 Έρλινγκ Χάαλαντ: «Άλλαξε φανέλα» είπε σε πιτσιρικά που φορούσε εμφάνιση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με μικρό φίλο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο έκρυψε το σήμα των «κόκκινων διαβόλων» και προέτρεψε τον πιτσιρικά να αλλάξει ομάδα!

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ βοήθησε τη Μάντσεστερ Σίτι να φτάσει στο τρεμπλ – από την πρώτη του χρονιά στο “Έτιχαντ”- και συμπεριφέρεται ως μέλος της οικογένειας των “πολιτών”, δείχνοντας μάλιστα και την “αντιπάθειά” του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο 22χρονος Νορβηγός αποτελεί ίνδαλμα για χιλιάδες παιδιά. Ένας μικρός φίλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτετ -όμως- τον πλησίασε για να φωτογραφηθούν, φορώντας τη φανέλα των “κόκκινων διαβόλων”. Ο Νορβηγός επιθετικός δεν του χάλασε το χατήρι, αλλά φρόντισε να δείξει και την “αντιπάθειά” του προς τους συμπολίτες.

Ο Χάαλατ φωτογραφήθηκε με τον πιτσιρικά, αλλά έβαλε το χέρι του στο σήμα της Γιουνάιτεντ, κρύβοντάς το. Μάλιστα, προέτρεψε τον μικρό φίλαθλο να βγάλει την εμφάνιση αυτή και να αρχίσει να υποστηρίζει τη Μάντσεστερ Σίτι!

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση