«Πάγωσαν» στη Μάντσεστερ Σίτι: Σοβαρός ο τραυματισμός του Ντε Μπρόινε, θα μείνει εκτός για μήνες

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 15 Αυγούστου 2023 20:56 «Πάγωσαν» στη Μάντσεστερ Σίτι: Σοβαρός ο τραυματισμός του Ντε Μπρόινε, θα μείνει εκτός για μήνες

Άσχημα ξεκινάει η σεζόν για τη Μάντσεστερ Σίτι, αφού ο Κέβιν Ντε Μπρόινε φαίνεται ότι έχει τραυματιστεί σοβαρά και θα χρειαστεί να μείνει για μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης.

Το γεγονός επιβεβαίωσε και ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, υποστηρίζοντας ότι ο Ντε Μπρόινε “θα μείνει εκτός για μερικούς μήνες”.

Ο ηγέτης των “Πολιτών” αναμένεται μάλιστα να χάσει το υπόλοιπο της χρονιάς για την ομάδα του και να επιστρέψει πια το 2024, σε μία τρομακτική απώλεια για την πρωταθλήτρια Αγγλίας και Ευρώπης.

πηγή: newsit.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση