Ντανίλ Μεντβέντεφ: «Θα πεθάνει τενίστας στο US Open, θα το δείτε»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Σεπτεμβρίου 2023 14:40 Ντανίλ Μεντβέντεφ: «Θα πεθάνει τενίστας στο US Open, θα το δείτε»

Νίκησε τον Αντρέι Ρούμπλεφ υπό ακραίες συνθήκες ζέστης και υγρασίας

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ έφτασε στα ημιτελικά του US Open νικώντας τον Αντρέι Ρούμπλεφ, αλλά όπως είπε οι συνθήκες ζέστης και υγρασίας που επικρατούσαν στο ματς, θα μπορούσαν να προκαλέσουν τον θάνατο κάποιου παίκτη. 

Το νούμερο 3 της παγκόσμιας κατάταξης, Ντανίλ Μεντβέντεφ, φάνηκε να δυσκολεύεται να αναπνεύσει, αλλά νίκησε τον αντίπαλό του με 6-4, 6-3, 6-4 χτες. «Ένας παίκτης θα πεθάνει και θα το δείτε» είπε στην κάμερα κατά τη διάρκεια του αγώνα του US Open στη Νέα Υόρκη.

Παράλληλα, βίντεο από τον αγώνα τον απαθανατίζουν στα breaks να βάζει στο κεφάλι του παγωμένες πετσέτες, ενώ ζητά από υπεύθυνο δύο μπουκαλάκια παγωμένο νερό.

Στη συνέντευξη Τύπου εμφανίστηκε με εγκαύματα στο πρόσωπο και, όπως επισήμανε, «δεν είναι από τον ήλιο, αλλά από τις συνθήκες που επικράτησαν». 

«Με αυτές τις συνθήκες υποφέραμε και εγώ και ο αντίπαλός μου. Ήταν πολύ δύσκολο και για τους δυο μας. Μετά το τέλος του πρώτου σετ πραγματικά δεν μπορούσα να εστιάσω στο μπαλάκι. Έπαιζα με το ένστικτο. Και οι δυο μας είμαστε πολύ κουρασμένοι» δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη του. 

Ο Μεντβέντεφ αντιμετωπίζει στη συνέχεια τον Κάρλος Αλκαράθ, αφού ο υπερασπιστής του τίτλου κέρδισε τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ με 6-3, 6-2, 6-4.

Ο Τζόκοβιτς που διεκδικεί τον 24ο μεγάλο τίτλο που αποτελεί ρεκόρ, αντιμετωπίζει τον νεαρό Αμερικανό Μπεν Σέλτον σήμερα.

Με πληροφορίες του BBC

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση