ΠΑΣ Γιάννινα – Βόλος 1-1: Μοιρασιά στους Ζωσιμάδες

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 05 Νοεμβρίου 2023 20:40 ΠΑΣ Γιάννινα – Βόλος 1-1: Μοιρασιά στους Ζωσιμάδες

Στην τελευταία θέση της Super League παρέμειναν ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο Βόλος, μετά το μεταξύ τους 1-1  στους Ζωσιμάδες για τη δέκατη αγωνιστική.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχασε μία μεγάλη ευκαιρία να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις, καθώς προηγήθηκε στο 50′ με τον Κιάκο, ωστόσο ο Βόλος ισοφάρισε στο 73′ με τον Κόμπα, ο οποίος είχε μπει ως αλλαγή στο παιχνίδι.

Οι δύο ομάδες έχουν από έξι βαθμούς και ισοβαθμούν πλέον με τον Παναιτωλικό και τον Ατρόμητο (η ομάδα του Περιστερίου παίζει αργότερα με τον Αρη).

Ο αγώνας:

Οι γηπεδούχοι πήραν από την αρχή τον έλεγχο της αναμέτρησης, αλλά δυσκολεύτηκαν να βρουν διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία. Ενα σουτ του Σόρια στο 17΄ από πλάγια έφυγε άουτ και στο 28΄ ο Παπαδόπουλος εξουδετέρωσε το απευθείας φάουλ του Κόντε, στις μοναδικές σχετικά επικίνδυνες φάσεις που δημιούργησε ο ΠΑΣ στο α΄ ημίχρονο. Από την πλευρά της, η θεσσαλική ομάδα προσπάθησε να κρατήσει το «μηδέν» και τα κατάφερε, έχοντας και αυτή μία καλή στιγμή με φάουλ, από τον Μπερτόλιο, το οποίο απέκρουσε ο Κλέιμαν.

Η διάθεση των παικτών του Θανάση Στάικου να βρουν το γκολ δικαιώθηκε τελικά στο ξεκίνημα του β΄ μέρους, όταν, μετά από σέντρα του Σόρια από δεξιά, ο Κιάκος με ωραίο πλασέ στην κίνηση άνοιξε το σκορ στο 50΄. Ο Βόλος προσπάθησε να αντιδράσει, στο 71΄ ο Καλογερόπουλος, μόνος μέσα στην περιοχή, έπιασε πολύ άτσαλη κεφαλιά, αλλά δύο λεπτά αργότερα ο Κόμπα αξιοποίησε τη σέντρα του Λούνα από αριστερά και από κοντά ισοφάρισε.

Με τη σέντρα ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε ευκαιρία να ξαναπάρει προβάδισμα, με τον Κόντε όμως να κάνει… τραγικό τελείωμα μετά από σέντρα του Ροσέρο. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν με σπασμωδικές ενέργειες να βρουν το νικητήριο γκολ και το «άγγιξαν» στις καθυστερήσεις, πρώτα με σουτ του Λεό Μπατίστ που έδιωξε σε κόρνερ ο Παπαδόπουλος και στη συνέχεια με σουτ του Καραχάλιου που έφυγε ψηλά άουτ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Θανάσης Στάικος): Κλέιμαν, Σόρια, Τσαούσης, Εραμούσπε, Παντελάκης, Καραχάλιος, Ριένστρα (78΄ Γκάρο), Κιάκος (79΄ Εφορντ), Παμλίδης (68΄ Λιάσος), Ροσέρο (86΄ Λεό), Κόντε (86΄ Μπάλαν).

ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Παπαδόπουλος, Τάχατος (67΄ Κίτσος), Καλογερόπουλος, Τσοκάνης, Λούνα, Γκλάβτσιτς, Τρουιγιέ (68΄ Κόμπα), Μπερτόλιο, Ντέλετιτς (84΄ Ενγκίν), Κορνέτ (67΄ Μαχαίρας), Γκαρσία.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση