«Για μια Ελλάδα που προχωρά Σταθερά, Τολμηρά, Μπροστά!» - Το νέο προεκλογικό σποτ του Κυριάκου Μητσοτάκη

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 29 Μαΐου 2023 19:54 «Για μια Ελλάδα που προχωρά Σταθερά, Τολμηρά, Μπροστά!» - Το νέο προεκλογικό σποτ του Κυριάκου Μητσοτάκη

Το Προεδρικό Διάταγμα για εκλογές στις 25 Ιουνίου 2023 θυροκολλήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (29.05.2023) και έτσι άρχισε και επίσημα η αντίστροφη μέτρηση για τις δεύτερες κάλπες. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανήρτησε στους λογαριασμούς του στα social media νέο προεκλογικό σποτ, με σύνθημα “Για μια Ελλάδα που προχωρά Σταθερά, Τολμηρά, Μπροστά!”.

“Η Ελλάδα που οραματιζόμαστε δεν αφήνει κανέναν πίσω. Θα αγωνιστούμε για μια Ελλάδα με καλύτερη δημόσια υγεία και σύγχρονη δημόσια παιδεία. Με καλύτερους μισθούς για όλους και λιγότερες ανισότητες”, έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάλης.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση