Αναβάλλεται το debate των πολιτικών αρχηγών λόγω του ναυαγίου στην Πύλο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2023 12:33 Αναβάλλεται το debate των πολιτικών αρχηγών λόγω του ναυαγίου στην Πύλο

Αναβολή πήρε το debate των πολιτικών αρχηγών ενόψει των εκλογών 2023 που ήταν προγραμματισμένο για απόψε στις 21:00 στην ΕΡΤ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στη συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής, η οποία ξεκίνησε στις 11:00 και είναι ακόμα σε εξέλιξη, αποφασίστηκε η αναβολή της τηλεμαχίας των αρχηγών εξαιτίας του τριήμερου πένθους που κηρύχθηκε λόγω του ναυαγίου στην Πύλο που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο 78 ανθρώπων.

Λόγω του τριήμερου πένθους τα κόμματα έχουν αναβάλει επίσης και όλες τις προεκλογικές τους εκδηλώσεις μέχρι τα μεσάνυχτα της Παρασκευής.

Ήδη οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα στελέχη των πέντε κομμάτων που συμμετέχουν στη συνεδρίαση της διακομματικής επιτροπής αναζητούν νέα ημερομηνία. Αναφορικά με τη νέα ημερομήνια η Νέα Δημοκρατία προτείνει το debate να γίνει το Σάββατο, διότι την Κυριακή ειναι προγραμματισμένη η διακαναλική συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη. Τα υπόλοιπα κόμματα (ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, ΕΛ.ΛΥΣΗ), προτείνουν Κυριακή. 

Κατά τις ίδιες πληροφορίες έγινε αποδεκτή η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας να προστεθεί νεά κατηγορία στο ντιμπέιτ που θα αφορά το προσφυγικό-μεταναστευτικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση