Μητσοτάκης για παραίτηση Τσίπρα: «Αναμενόμενη απόφαση μετά από τρεις συντριπτικές ήττες»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2023 14:36 Μητσοτάκης για παραίτηση Τσίπρα: «Αναμενόμενη απόφαση μετά από τρεις συντριπτικές ήττες»

Ο πρωθυπουργός σχολίασε τις εξελίξεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο Αλέξης Τσίπρας παραιτήθηκε από την ηγεσία του του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας πως δεν θα είναι ξανά υποψήφιος.

«Πρόκειται για μια αναμενόμενη απόφαση μετά από τρεις συντριπτικές ήττες που υπέστη ο ΣΥΡΙΖΑ και ο ίδιος προσωπικά», επισήμανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα.

Ενώ πρόσθεσε: «Με την παραίτησή του Αλέξη Τσίπρα κλείνει ένας κύκλος. Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν ένα κόμμα που τα τελευταία χρόνια και στην κυβέρνηση αλλά και στην αντιπολίτευση ταυτίστηκε με την τοξικότητα, με τον διχαστικό λόγο, αλλά τελικά και με την εκκωφαντική αναποτελεσματικότητα όταν τελικά κρίθηκε να διαχειριστεί τις τύχες του τόπου. Τα κόμματα πρέπει να ενώνουν τους πολίτες και πρέπει πρώτα και πάνω από όλα να προτείνουν ρεαλιστικά κοστολογημένες και εφαρμόσιμες λύσεις για τα προβλήματα των πολιτών. Σε αυτό το δρόμο ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πορεύτηκε ποτέ. Ελπίζω να τον βρει. Του το εύχομαι ειλικρινά».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση