Πάτρα: Δολοφόνησε τη θεία του όπως και τη μητέρα του – Πώς «προδόθηκε» ο 35χρονος ανιψιός

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 04 Αυγούστου 2023 11:52 Πάτρα: Δολοφόνησε τη θεία του όπως και τη μητέρα του – Πώς «προδόθηκε» ο 35χρονος ανιψιός

Μέσα σε ένα τροχόσπιτο στο Λουτράκι ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη ο 35χρονος, που κατηγορείται ότι δολοφόνησε, χτυπώντας ανελέητα στο κεφάλι, την 55χρονη θεία του, μέσα στο διαμέρισμα όπου διέμενε η άτυχη γυναίκα στην Πάτρα. Ο δράστης είχε φυλακιστεί πριν από επτά χρόνια και για τη δολοφονία της μητέρας του. 

Στο τροχόσπιτο εντοπίστηκαν τα ρούχα και το σακίδιο του 35χρονου δράστη, ενώ μαζί του συνελήφθη και η 33χρονη σύντροφός του, υπήκοος Αλβανίας. Ο ίδιος τηρεί αρνητική στάση, δεν παραδέχεται τίποτα, ωστόσο οι κάμερες και τα κινητά τηλέφωνα τον «καίνε», ενώ οι αστυνομικοί προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν τα κίνητρα της άγριας δολοφονίας από τον άνθρωπο που το 2016 είχε σκοτώσει με τον ίδιο τρόπο τη μητέρα του και είχε οδηγηθεί στη φυλακή για την ειδεχθή αυτή πράξη. 

Μέσα από τα στοιχεία της δικογραφίας και της έρευνας της ΕΛ.ΑΣ που παρουσιάζει το newsit.gr ξεδιπλώνεται λεπτό προς λεπτό το χρονικό της φρίκης. Όλες οι λεπτομέρειες για το πως ο 35χρονος δολοφόνησε την θεία του και στη συνέχεια βρήκε καταφύγιο στο τροχόσπιτο του Λουτρακίου.

Το χρονικό της δολοφονίας και της σύλληψης

Συγκεκριμένα αναφέρονται τα εξής: Aπο την αξιολόγηση του προανακριτικού υλικού, προέκυψε ότι ο δράστης της ανθρωποκτονίας είναι αδιαμφισβήτητα ο 35χρονος ανιψιός της, ο οποίος διαμένει με την 33χρονη σύντροφό του από την Αλβανία σε τροχόσπιτο στο Λουτράκι Κορινθίας. Από την εξέταση του βιντεοληπτικού υλικού, προκύπτει ότι ο χρόνος διάπραξης της ανθρωποκτονίας έλαβε χώρα κατά το χρονικό διάστημα από 13:50, όπου σημειώνεται η προσέλευση του θύματος εντός της οικίας της έως τις 17:05 αποχώρηση του δράστη από την οικία, στις 26 Ιουλίου 2023.

Στη συνέχεια ο δράστης μετά την πράξη αποχωρεί από την οικία της παθούσης μεταμφιεσμένος, φορώντας περούκα, γυαλιά ηλίου, υφασμάτινη χειρουργική μάσκα, μακρυμάνικο λευκό μπλουζάκι, φόρμα εργασίας, μαύρα αθλητικά παπούτσια με λευκή σόλα και χαρακτηριστική αερόσολα, τσαντάκι μέσης, σακίδιο πλάτης, γάντια μιας χρήσης.

Εξερχόμενος, απορρίπτει τρεις σακούλες – γίγας απορριμμάτων σε κάδο πλησίον της οικίας. Στη συνέχεια, επιστρέφει στην οικία και κρατώντας μικρότερη σακούλα απορριμμάτων χρώματος πράσινη και διέρχεται από την οδό Παπαδιαμαντοπούλου με κατεύθυνση προς το κέντρο της Πάτρας. Κατόπιν ο δράστης εντοπίζεται να κινείται επί του πεζοδρομίου, στη συμβολή των οδών Κορίνθου και Σατωβριάνδου, χωρίς να φοράει την υφασμάτινη χειρουργική μάσκα, αποκαλύπτοντας τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Κατευθύνεται προς το σταθμό ΚΤΕΛ Αχαΐας επί της οδού Ζαΐμη κατά τη διαδρομή του από το τελευταίο σημείο ως το σταθμό υπεραστικών λεωφορείων Αχαΐας, απορρίπτει την σακούλα απορριμμάτων που κατείχε, εκ νέου εμφανίζεται με τοποθετημένη την χειρουργική μάσκα χωρίς τα λευκά χειρουργικά γάντια, εκδίδει εισιτήριο και επιβιβάζεται σε λεωφορείο με προορισμό την Κόρινθο.

Φθάνοντας στον προορισμό του, αποβιβάζεται στο σταθμό ΚΤΕΛ Κορίνθου, επιβιβάζεται σε ταξί και μεταβαίνει σε τροχόσπιτο που βρίσκεται επί της οδού Ιβύκου στο αλσύλιο Λουτρακίου Κορινθίας. Κατόπιν αναζητήσεων της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, τις πρωινές ώρες της 3ης Αυγούστου 2023 πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση με την παρουσία δικαστικού λειτουργού, διενεργήθηκε έρευνα στο ανωτέρω μ σταθμευμένο τροχόσπιτο που εντοπίστηκε να διαμένει ο ανωτέρω δράστης και η σύντροφος του όπου ακινητοποιήθηκαν, και οδηγήθηκαν στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών.

Κατά την έρευνα στο ανωτέρω τροχόσπιτο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων και δύο κινητά τηλέφωνα, μια υφασμάτινη χειρουργική μάσκα, ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια μαύρου χρώματος και τσαντάκι μέσης τα οποία φορούσε ο δράστης κατά την διαφυγή του από την οικία της παθούσης». 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση