Πάτρα: Βάζει φωτιά σε παρκαρισμένα ΙΧ και φεύγει ανενόχλητος με ποδήλατο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2023 10:20 Πάτρα: Βάζει φωτιά σε παρκαρισμένα ΙΧ και φεύγει ανενόχλητος με ποδήλατο

Κάμερα έχει καταγράψει έναν νεαρό στην Πάτρα που βάζει φωτιά σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα.

Στην αναζήτηση ενός νεαρού βρίσκονται οι Αρχές στην Πάτρα, καθώς έχει καταγραφεί από κάμερα να βάζει φωτιά σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή των πρώην ΤΕΙ στην Πάτρα και δημοσιεύθηκε στο TikTok, προκαλεί αίσθηση.

Το βίντεο δημοσιοποιήθηκε από χρήστη του TikTok στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σε αυτό φαίνεται ο νεαρός να βάζει το χέρι του μέσα σε ένα αμάξι στην περιοχή όπου βρίσκονται τα ΤΕΙ της πόλης και να παραδίδει στις φλόγες το εσωτερικό του.

Μετά τον εμπρησμό, ο άνδρας αποχωρεί ανενόχλητος με το ποδήλατό του, κάνοντας και μια χειρονομία προς το κτήριο του εκπαιδευτικού ιδρύματος.

πηγή: gazzetta.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση