ΣΥΡΙΖΑ: Διαρκές Συνέδριο στις 02/09 στο κλειστό γήπεδο "Σπόρτιγκ"

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2023 20:48 ΣΥΡΙΖΑ: Διαρκές Συνέδριο στις 02/09 στο κλειστό γήπεδο "Σπόρτιγκ"

Στο κλειστό γήπεδο "Σπόρτιγκ" θα πραγματοποιηθεί το επόμενο Σάββατο (02/09) το Διαρκές Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

Το επόμενο Σάββατο (02/09), στο κλειστό γήπεδο «Σπόρτιγκ» (Ηλ. Ζερβού 88, Αγ. Ελευθέριος, Πατήσια), θα πραγματοποιηθεί το Διαρκές Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Οι εργασίες του Διαρκούς Συνεδρίου θα ξεκινήσουν στις 11 π.μ. ενώ, σύμφωνα με την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής, το θέμα του συνεδρίου θα αφορά: την έγκριση και τυπικά των υποψηφιοτήτων για την Προεδρία του Κόμματος, οι οποίες μπορούν να κατατεθούν μέχρι και το Διαρκές Συνέδριο.

Σημειώνεται ότι οι υποψηφιότητες θα εγκριθούν ως ενιαία πρόταση.

Το Διαρκές Συνέδριο θα διεξαχθεί με υβριδικό τρόπο, με δυνατότητα φυσικής παρουσίας ή διαδικτυακής, στο οποίο θα μιλήσουν οι υποψήφιοι πρόεδροι.

Για την κατάθεση υποψηφιότητας απαιτούνται υπογραφές από 30 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, ενώ για τις υποψηφιότητες που εγκρίθηκαν από την τελευταία Κεντρική Επιτροπή, δεν απαιτούνται υπογραφές. Μέλη της Κεντρικής Επιτροπής μπορούν να υπογράψουν και για παραπάνω από έναν υποψηφίους.

πηγή: news247.gr

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση