Ημαθία: 15χρονος βρέθηκε νεκρός στις σκάλες του σπιτιού του

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 11 Νοεμβρίου 2023 11:49 Ημαθία: 15χρονος βρέθηκε νεκρός στις σκάλες του σπιτιού του

Τη ζωή του έχασε ένα 15χρονο αγόρι στην Ημαθία, στον Παλαιό Πρόδρομο.

Σύμφωνα με το veriotis.gr, τον 15χρονο από την Ημαθία βρήκαν νεκρό οι γονείς του και ένας γείτονας, οι οποίοι τον αναζητούσαν. Τον εντόπισαν απαγχονισμένο στο κλιμακοστάσιο του σπιτιού τους στον Παλαιό Πρόδρομο, το βράδυ της Παρασκευής 10 Νοεμβρίου 2023.

Αμέσως κάλεσαν το ΕΚΑΒ αλλά δυστυχώς ήταν ήδη αργά, καθώς ο 15χρονος είχε ήδη φύγει από την ζωή. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 15χρονος δεν έχει αφήσει κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοχειρία, με την Αστυνομία να ερευνά τις ακριβείς συνθήκες του θανάτου του.

Σύμφωνα με τους οικείους του, επρόκειτο για ένα παιδί δραστήριο και χαρούμενο και τίποτα δεν προμήνυε την τραγική αυτή κατάληξη.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση