«Ξεψύχησε στην αγκαλιά του γιου μας» - Συγκλονίζει ο πρώην σύζυγος της 50χρονης που την κατασπάραξαν σκυλιά

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023 21:10 «Ξεψύχησε στην αγκαλιά του γιου μας» - Συγκλονίζει ο πρώην σύζυγος της 50χρονης που την κατασπάραξαν σκυλιά

Πως έγινε το τραγικό συμβάν στη Θεσσαλονίκη, όπου η άτυχη γυναίκα κατασπαράχτηκε από τα σκυλιά το γείτονα.

Η 50χρονη το μεσημέρι της Κυριακής φρόντιζε τα φυτά της. Έκοβε κλαδιά όταν οι τρεις σκύλοι του γείτονά της μπήκαν από την κεντρική εξώπορτα της αυλής της και άρχισαν να την κατασπαράζουν.

Ο πρώην σύζυγος της άτυχης 50χρονης ξεσπάει. Ήταν από τους πρώτους που έμαθαν για το τραγικό γεγονός.

«Ήρθα την είδα νεκρή, μπήκαν σκυλιά μέσα και την κατασπάραξαν, την σκότωσαν, επί τόπου, ούτε νοσοκομείο πήγε, δεν πρόλαβε τίποτα».

Η γυναίκα προσπαθούσε να ξεφύγει από τα σαγόνια τους αλλά ήταν μάταιος κόπος. Γείτονες άκουσαν την φασαρία και ένας κυνηγός βγήκε με καραμπίνα για να τρομάξει τα ζώα.

«Ο κύριος δίπλα είναι κυνηγός, βγήκε με καραμπίνες να τα απομακρύνει από πάνω της και ο σύζυγός μου ήταν αυτός που προσπάθησε να τη βοηθήσει με πρώτες βοήθειες, πήρε το ΕΚΑΒ».

«Είδε μία κυρία λιπόθυμη, κατασπαραγμένη».

Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Νεοχωρούδας δήλωσε: «Τραγική ειρωνεία, ήταν και ο κηπουρός εδώ, δούλευαν τα αλυσοπρίονα και είναι και κωφάλαλος».

Ασθενοφόρα και διασώστες έφτασαν άμεσα, αλλά η 50χρονη είχε δαγκωθεί από τα σκυλιά με τόσο βάναυσο τρόπο που δεν τα κατάφερε. Κατέληξε στην αγκαλιά των παιδιών της.

«Τα παιδιά ήταν μέσα, βγήκαν έξω και την είχαν αγκαλιά και ξεψύχησε στα χέρια τους».

Ο ιδιοκτήτης των σκύλων ισχυρίζεται πως τα σκυλιά ήταν περιφραγμένα, ωστόσο έσκαψαν στο χώμα σε σημείο που εκείνος δεν είχε δει και βγήκαν κάτω από τον φράχτη.

«Σπουδαίο πρόσωπο και εθελόντριας»

Συγγενής 50χρονης ανέφερε: «Ήταν ένα κορίτσι διαμάντι». Την περιγράφουν ως μία γυναίκα που έτρεχε για όλους και όλα.

«Είναι τιτάνας του εθελοντισμού, σήκωσε στην πλάτη της κακοποιημένες γυναίκες. Eίναι πολύ σπουδαίο πρόσωπο εδώ στο χωριό μας να ξέρετε».

Φίλοι της μιλάνε για εκείνη με τα καλύτερα λόγια.

«Ήταν η χαρά της ζωής… ήταν η αγάπη προσωποποιημένη. Ήταν ο άνθρωπος του «προσφέρω», η αγάπη δεν ξοδεύεται».

Ο 37χρονος ιδιοκτήτης ζήτησε προθεσμία και αναμένεται να απολογηθεί την Τετάρτη.

«Ξεψύχησε στα χέρια του μεγάλου γιου»

O πρώην σύζυγος της 50χρονης μίλησε στο Live News κι ανέφερε ότι τα παιδιά τους δεν το έχουν συνειδητοποιήσει ακόμα.

«Ακόμα περιμένουμε λες και θα γυρίσει από τη δουλειά της. Ξεψύχησε στα χέρια του μεγάλου γιου».

«Η Ελισάβετ πάντα φοβόταν αυτά τα σκυλιά», τόνισε η Σοφία Αργυροπούλου που ήταν φίλη της 50χρονης.

Ο δικηγόρος του ιδιοκτήτη των σκυλιών στο Live News

O Xρήστος Πατούνας, δικηγόρος του ιδιοκτήτη των 3 σκύλων ανέφερε:

«Το σπίτι αυτό είχε την περίφραξή του. Τα σκυλιά ήταν φιλικά και δεν είχαν πειράξει ποτέ κανένα. Πώς εξηγείται ότι ενώ είναι φιλικά να σπάσουν τον φράχτη και να εκδηλώσουν αυτή την επιθετική συμπεριφορά; Εκείνη την ημέρα – κι αυτό το λέω ως εξήγηση δεν επιρρίπτω ευθύνη σε κανέναν – εκτελούνταν κηπουρικές εργασίες με αλυσοπρίονο, πράγμα που ακουγόταν σε όλο το χωριό και τα σκυλιά ένιωσαν ότι απειλούνται».

Δείτε βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση