Αυτοκίνητο παρασύρθηκε από χείμαρρο στο Πλουτοχώρι Ηλείας – Αγνοούνται οι επιβάτες

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2024 22:18 Αυτοκίνητο παρασύρθηκε από χείμαρρο στο Πλουτοχώρι Ηλείας – Αγνοούνται οι επιβάτες

Το ζευγάρι στο αυτοκίνητο φαίνεται να επιχείρησε να διασχίσει το γεφύρι στην είσοδο του χωριού και παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά που έφτασαν το 1,5 μέτρο και το κάλυψαν.

Αναστάτωση έχει προκληθεί εδώ και λίγη ώρα στο Πλουτοχώρι του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, αφού από την ισχυρή βροχόπτωση που έπληξε την περιοχή παρασύρθηκε ταξί με δύο άτομα τα οποία και αγνοούνται.

Το ζευγάρι φαίνεται να επιχείρησε να διασχίσει το γεφύρι στην είσοδο του χωριού και παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά που έφτασαν το 1,5 μέτρο και το κάλυψαν.

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, προκειμένου να ερευνήσουν κάθε σημείο της περιοχής για να βρουν το αγνοούμενο ζευγάρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην αρχη τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι καθοδόν μια Ομάδα Ορμητικών Νερών με 4 άτομα από την 6η ΕΜΑΚ, ενώ εντολή να ετοιμαστεί έχει λάβει και η Ομάδα Υποβρύχιων Διασώσεων με άλλα τέσσερα άτομα. Αξίζει να σημειωθεί πως το 1/3 περίπου της 6ης ΕΜΑΚ κινητοποιήθηκε στο εν λόγω συμβάν, γεγονός που καταδεικνύει τη σοβαρότητα του συμβάντος.

a1

πηγή: patrisnews.com

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση