Βρέθηκε σορός σε περιοχή στο Μεσολόγγι - Έρευνες για να διαπιστωθεί αν ανήκει στον αγνοούμενο Μπάμπη

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2024 16:52 Βρέθηκε σορός σε περιοχή στο Μεσολόγγι - Έρευνες για να διαπιστωθεί αν ανήκει στον αγνοούμενο Μπάμπη

Επί ποδός βρίσκεται η Ελληνική Αστυνομία στην ευρύτερη περιοχή του Μεσολογγίου καθώς νωρίς το απόγευμα έγινε γνωστό πως εντοπίστηκε σορός με αποτέλεσμα να εξετάζεται εάν ανήκει στον αγνοούμενο Μπάμπη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το protothema.gr, η σορός εντοπίστηκε στην περιοχή Κάμπος Ευηνοχωρίου και στο σημείο βρίσκεται δυνάμεις της ΕΛΑΣ προκειμένου να διαπιστωθεί εάν όντως πρόκειται για τον 31χρονο άνδρα. Αυτή την ώρα μάλιστα ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος της Αστυνομίας ερευνά τον βάλτο στην συγκεκριμένη περιοχή. 

Υπενθυμίζεται πως από τα ξημερώματα, έφτασε στο Πρωτοδικείο Μεσολογγίου, ο 50χρονος κρεοπώλης, ο οποίος συνελήφθη ως βασικός μάρτυρας για την εξαφάνιση του αγνοούμενου Μπάμπη.

Οι Αρχές έβαλαν από νωρίς κάγκελα έξω από τα δικαστήρια υπό το φόβο του μαινόμενου πλήθους.

mesologgi-1

mesologgi-2

mesologgi-3

mesologgi-4

Να σημειωθεί πως ο κρεοπώλης κατηγορείται για ανθρωποκτονία από δόλο κατά του 31χρονου, ο οποίος παραμένει εξαφανισμένος από της 4 Ιανουαρίου.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση