Ηλεία: Χωρίς αποτέλεσμα οι έρευνες για τον 45χρονο αγνοούμενο που παρασύρθηκε από χείμαρρο

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2024 21:27 Ηλεία: Χωρίς αποτέλεσμα οι έρευνες για τον 45χρονο αγνοούμενο που παρασύρθηκε από χείμαρρο φωτο αρχείου

Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό του 45χρονου Νίκου, του άνδρα που παρασύρθηκε μαζί με την αρραβωνιαστικιά του το βράδυ της Δευτέρας 15 Ιανουαρίου από χείμαρρο στο Πλουτοχώρι Ηλείας και αγνοείται 12 ημέρες μετά.

Όπως αναφέρει το ilianenimerosi.gr, τα ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά της Ομάδας Anubis K9P που πήγαν στο Πλουτοχώρι του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων στην Ηλεία για να συνδράμουν στις έρευνες για τον αγνοούμενο, ωστόσο δεν μπόρεσαν να ανιχνεύσουν κάτι.

Μάλιστα, τα σκυλιά έψαχναν από χθες Παρασκευή το μεσημέρι μέχρι σήμερα Σάββατο, από τον χείμαρρο Κοβίτσα μέχρι και τη μπούκα του ποταμού Αλφειού. Όμως, δεν βρήκαν κάτι και έτσι θα επιστρέψουν στην Πρέβεζα, μαζί με τους χειριστές τους, για να επανέλθουν στην Ηλεία σε λίγες ημέρες, εφόσον συνεχίσουν οι έρευνες να είναι άκαρπες.

Σύμφωνα πάντα με το ilianenimerosi.gr, τα σκυλιά αποχωρούν αφού για να γίνει αποτελεσματικότερη η συμμετοχή τους στις έρευνες, θα πρέπει να περάσουν 17 ημέρες από τη στιγμή που συνέβη το τραγικό περιστατικό στο Πλουτοχώρι.

Και αυτό γιατί, μετά το πέρας του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος, ξεκινά η αποσύνθεση του ανθρώπινου σώματος, που σημαίνει ότι αυξάνονται οι πιθανότητες να μυρίσουν κάτι τα ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά.

Υπενθυμίζεται ότι η αρραβωνιαστικιά του άτυχου άνδρα βρέθηκε νεκρή μια ημέρα αργότερα από τραγικό περιστατικό, σε απόσταση περίπου 1,5 χλμ. από το σημείο που παρασύρθηκε το αυτοκίνητό τους.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση