Έχασε σύζυγο και μωρό το ίδιο λεπτό - Η συγκλονιστική μαρτυρία

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024 17:59 Έχασε σύζυγο και μωρό το ίδιο λεπτό - Η συγκλονιστική μαρτυρία

Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας για την άτυχη γυναίκα που ανεβαίνει τον μεγαλύτερο Γολγοθά της ζωής της.

Την ώρα που οι γιατροί της ανακοίνωναν πως δεν κατάφεραν να κρατήσουν στη ζωή το 7,5 μηνών βρέφος της, ο άντρας της άφησε την τελευταία του πνοή την ίδια στιγμή.

Δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψουν τον πόνο που βιώνει η γυναίκα που μέσα σε μία στιγμή έχασε όλο της τον κόσμο. Η ίδια μιλάει αποκλειστικά στο LIVE NEWS.

«Την ώρα που μου ανακοίνωναν ότι το παιδί μου πέθανε, με παίρνανε τηλέφωνο από το Θεαγένειο ότι ο άντρας μου πέθανε».

Το μωράκι είχε εμφανίσει συμπτώματα δύσπνοιας, κάτι που ανησύχησε τη μητέρα του λόγω βεβαρημένου ιστορικού. Πήρε αγκαλιά το βρέφος και έτρεξε να πάει στο νοσοκομείο.

«Το παιδί μου το πήγα για μία δύσπνοια και μου λένε: ”θα το διασωληνώσουμε και μπορεί να μείνει γιατί έχει θέματα”. Όκει, ξέραμε ότι έχει θέματα και εκείνη την ώρα μου ανακοίνωναν ότι το παιδί μου πεθαίνει».

Ο χρόνος σταμάτησε. Είχε χάσει την γη κάτω από το πόδια της προσπαθούσε να διαχειριστεί αυτό που μόλις άκουσε από το στόμα των γιατρών και τότε το τηλέφωνο χτυπάει. Της ανακοινώνουν από το Θεαγένειο πως ο άντρας της κατέληξε.

«Καρκίνο, καλπάζουσα μορφή. Τίποτα, πριν από 15 μέρες το μάθαμε. Είναι ασύλληπτο».

Κινδύνευσε η ζωή μητέρας και βρέφους στη γέννα

Ιούλιος του 2023. Διασώστες του ΕΚΑΒ και αστυνομικοί έχουν στήσει μεγάλη επιχείρηση για να μεταφέρουν μητέρα και βρέφος από την Πτολεμαΐδα στη Θεσσαλονίκη. Μία επιπλοκή στην γέννα και το βρέφος δεν είχε σφυγμό.

Ο Χρήστος Συμεωνίδης, ανθυπαστυνόμος περιέγραψε: «Αμέσως στο μυαλό μου ήρθε όλη η επιχείρηση που κάναμε τον Ιούλιο μία Κυριακή μεσημέρι που το ΕΚΑΒ της Κοζάνης μας ενημέρωνε για ένα παιδάκι (…) και ότι κάθε δευτερόλεπτο ήταν πολύτιμο».

24 λεπτά χρειάστηκαν για να μεταφερθούν μητέρα και βρέφος στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο. Εκεί, ο πατέρας ευχαριστούσε τους γιατρούς που κατάφεραν να σώσουν τη σύζυγό του και το νεογέννητο μωρό τους.

«Έγινε αποκόλληση πλακούντα, το παιδί χωρίς σφυγμό γεννήθηκε. Σώθηκε το παιδί, σώθηκε», είχε πει ο πατέρας.

«Κάποια στιγμή πιστέψαμε τα καταφέραμε, πιστέψαμε ότι το παιδί θα κρατηθεί στη ζωή, αλλά δυστυχώς η μοίρα έπαιξε παράξενο παιχνίδι», ανέφερε ο ανθυπαστυνόμος.

Αυτή είναι η τελευταία ανάρτηση της μητέρας του βρέφους, δύο μήνες πριν. Φαίνεται να την κρατάει όλο τρυφερότητα το χεράκι του μωρού της.

«Έχω κλάψει πάρα πολύ, γενικά έχω πονέσει. Το παιδί μου ήταν λειτουργικό, απλά είχε μία δύσπνοια και με ανησύχησε. Ότι έχει σηψαιμία λέει, σαν λοίμωξη, αλλά δεν είχε πυρετό, δεν είχε τίποτα».

Σήμερα αποχαιρετάει για τελευταία φορά όλη της τη ζωή τον άντρα της και το 7,5 μηνών βρέφος τους.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση