Εγκαταλείπει την πολιτική ο γαμπρός του Ντόναλντ Τραμπ - Το νέο επαγγελματικό βήμα του

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2021 22:40 Εγκαταλείπει την πολιτική ο γαμπρός του Ντόναλντ Τραμπ - Το νέο επαγγελματικό βήμα του

Ο Τζάρεντ Κούσνερ, πρώην ανώτερος σύμβουλος του τέως προέδρου των ΗΠΑ και πεθερού του Ντόναλντ Τραμπ, σχεδιάζει να εγκαταλείψει την πολιτική και να ανοίξει επενδυτική εταιρεία, σύμφωνα με πληροφορίες του Reuters.

Πηγές προσκείμενες στον Κούσνερ είπαν πως ο γαμπρός του Τραμπ ολοκληρώνει την ίδρυση της Affinity Partners, επενδυτικής εταιρείας που θα έχει την έδρα της στο Μαϊάμι. Η εταιρεία είναι ακόμη στο στάδιο του σχεδιασμού και αναμένεται να αρχίσει τη λειτουργία της τους επόμενους μήνες, σύμφωνα με τις πηγές. Παράλληλα, ο Κούσνερ σχεδιάζει να ανοίξει γραφεία και στο Ισραήλ, κάτι που θα δημιουργούσε περιφερειακές επενδύσεις ανάμεσα στη χώρα και την Ινδία, τη Βόρεια Αφρική και τις χώρες του Κόλπου, σημείωσαν οι πηγές στο Reuters. Από τη στιγμή που έφυγε από τον Λευκό Οίκο τον Ιανουάριο, ο Κούσνερ έχει παραμείνει εκτός της δημόσιας προβολής και μετακόμισε στη Φλόριντα με τη σύζυγό του Ιβάνκα Τραμπ και τα δύο παιδιά τους.

Το βιβλίο που γράφει

Έχει περάσει τους έξι τελευταίους μήνες να γράφει ένα βιβλίο για την περίοδο που εργαζόταν για τον Τραμπ και έχει συνάψει συμφωνία έκδοσης με τον Broadside Books, συντηρητικό παρακλάδι του HarperCollins. Ο Τραμπ φέρεται να ζήλεψε το επταψήφιο ποσό που πήρε ο Κούσνερ για τα απομνημονεύματά του σύμφωνα με ρεπορτάζ του CNN τον Ιούνιο.

Οι New York Times μετέδωσαν τον περασμένο μήνα πως ο Κούσνερ είπε σε κάποιους από τους πιο στενούς συμβούλους του Τραμπ ότι θέλει μια πιο απλή σχέση με το πρώην αφεντικό του και πεθερό του. Όσο ο Τραμπ παραμένει στη σφαίρα της πολιτικής, διοργανώνει προεκλογικές εκδηλώσεις και στηρίζει υποψηφίους για τις ενδιάμεσες εκλογές του 2022 ο Κούσνερ παραμένει απών από τον κύκλο του.

 

Πηγή: Reuters, Business Insider, Πηγή φωτό: Reuters

Προσαρμοσμένη αναζήτηση