Ο Ερντογάν ακύρωσε όλες τις εμφανίσεις του, μετά το χθεσινό επεισόδιο - Τι συμβαίνει με την υγεία του

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 26 Απριλίου 2023 12:39 Ο Ερντογάν ακύρωσε όλες τις εμφανίσεις του, μετά το χθεσινό επεισόδιο - Τι συμβαίνει με την υγεία του

Ακύρωσε όλες τις εμφανίσεις του για σήμερα ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μετά το χθεσινό επεισόδιο που προκάλεσε αίσθηση.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τούρκος πρόεδρος ακύρωσε τις σημερινές εκδηλώσεις στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας ύστερα από σύσταση των γιατρών, καθώς και τις δημόσιες εμφανίσεις του, μετά την αδιαθεσία που αισθάνθηκε χθες το βράδυ.

Ο Ερντογάν ταλαιπωρείται από ένα «σοβαρό κρύωμα στο στομάχι», όπως είπε χθες το βράδυ επιστρέφοντας στο πλατό, ενώ τόνισε ότι είχε σκεφτεί να ακυρώσει τη συνέντευξη - που ξεκίνησε με μιάμιση ώρα καθυστέρηση - μετά από «εντατική προεκλογική καμπάνια» τη Δευτέρα και την Τρίτη. Στην ανάρτησή του στο Twitter σήμερα ο Τούρκος πρόεδρος ανέφερε συγκεκριμένα:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω κάθε μέλος του ευγενούς μου έθνους, κάθε έναν από τους αδελφούς και τις αδελφές μου, που μετέφεραν τις ευχές και τις προσευχές τους για τη μικρή ταλαιπωρία που είχα κατά τη διάρκεια εκπομπής λόγω της πολυάσχολης δουλειάς μου. Σήμερα θα ξεκουραστώ στο σπίτι με τις συμβουλές των γιατρών μας. Δυστυχώς, δεν θα μπορέσω να βρεθώ μαζί με τα αδέρφια μου από το Kırıkkale, το Yozgat και το Sivas σήμερα. Ο αντιπρόεδρος Fuat Oktay θα συμμετάσχει στην περιοδεία σε Kırıkkale, Yozgat και Sivas για να μας εκπροσωπήσει. Με την άδεια του Αλλάχ θα συνεχίσουμε το πρόγραμμά μας από αύριο. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για να φέρουμε το αγαπημένο μας έθνος στους στόχους του αιώνα της Τουρκίας. Με την ευκαιρία αυτή εύχομαι σε όλους τους πολίτες μου υγεία, ειρήνη και ευημερία».

Η αδιαθεσία Ερντογάν on camera που προκάλεσε σοκ

Ολα ξεκίνησαν χθες όταν ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ενώ βρισκόταν live στο τηλεοπτικό δίκτυο KANAL 7 και έδινε συνέντευξη, ζήτησε να πάνε σε διαφημίσεις.

«Ω, Θεέ μου», ήταν τα λόγια κάποιου από το πλατό, με τον δημοσιογράφο που συντόνιζε εκείνη την ώρα τη συζήτηση να ζητάει εσπευσμένα από το κοντρόλ να ρίξουν διαφημίσεις.

Η στιγμή που διακόπτεται εκτάκτως η συνέντευξη του Ερντογάν:

Εμφανίστηκε ξανά και ζήτησε συγγνώμη ο Ερντογάν

Μετά από λίγη ώρα το KANAL 7 συνδέθηκε ξανά με το Προεδρικό Μέγαρο, με τον Ερντογάν να βρίσκεται στη θέση του προκειμένου να συνεχίσει τη συνέντευξη που παραχωρούσε. Συγκεκριμένα, μετά από 10 λεπτά ο Τούρκος πρόεδρος εμφανίστηκε και πάλι, ζητώντας συγγνώμη από τους τηλεθεατές. Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε, είχε κάποια στομαχική διαταραχή λόγω της κούρασης του προεκλογικού αγώνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση