Πέταξε αρουραίο στο εστιατόριο γκέι ζευγαριού

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2023 15:43 Πέταξε αρουραίο στο εστιατόριο γκέι ζευγαριού

Ο δράστης και η σύζυγος του υπήρξαν επίσης θλιβεροί πρωταγωνιστές στα έκτροπα στο Καπιτώλιο τον Ιανουάριο του 2021

Άνδρας από τη Βιρτζίνια, μέλος της συντηρητικής χριστιανικής κοινότητας της περιοχής, καταγράφηκε να πετάει έναν νεκρό αρουραίο σε εστιατόριο του οποίου οι ιδιοκτήτες είναι μέλη της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας. 

Οι κάμερες κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης κοντά στο εστιατόριο «The Front Porch» στο The Plains της Βιρτζίνια κατέγραψαν τον συντηρητικό Χριστιανό Μάικ Γούοσερ να πετάει ένα νεκρό αρουραίο στην πρόσοψη του μαγαζιού τον περασμένο Αύγουστο. Ο Μάικ και η Μελίσα Γουόσερ, οι οποίοι είναι ιδιοκτήτες της «ICS Financial» ακριβώς δίπλα στο «The Front Porch», φέρονται να είχαν διαμάχη με τους γείτονές τους Γουίλιαμ Γουέιμπουρν και Κρέγκ Σπόλντινγκ τουλάχιστον από το 2019 για τις κοινές θέσεις στάθμευσης αυτοκινήτων, τις πρωινές παραδόσεις για τον ανεφοδιασμό του εστιατορίου, τους κάδους απορριμμάτων και τις άδειες χωροθέτησης.

Ένας υπάλληλος του εστιατορίου στη Βιρτζίνια δήλωσε στην Washington Post ότι ο Μάικ Γουόσερ τους είχε πει στο παρελθόν «σας συμπαθώ, αλλά τους γ@@@@νους για τους οποίους δουλεύετε, δεν μπορώ να τους αντέξω», ενώ είχε καλέσει ένα γερανό για να απομακρύνει το αυτοκίνητο ενός πελάτη από τον χώρο στάθμευσης. Το «The Front Porch» έχει υψώσει σημαία Pride στην αυλή του από το 2016, τη χρονιά που ένας ένοπλος σκότωσε 49 ανθρώπους στο νυχτερινό κέντρο Pulse.

Οι Μάικ και η Μελίσα Γουόσερ, και οι δύο στην ηλικία των 50, έχουν επίσης δημοσιεύσει φωτογραφίες τους έξω από το Καπιτώλιο των ΗΠΑ στις 6 Ιανουαρίου 2021 - την ημέρα της εξέγερσης ακροδεξιών ομάδων υπερ και του Ντόναλντ Τραμπ - και έχουν μια πινακίδα στην ιδιοκτησία τους που γράφει: «Μόνο ο Ιησούς μπορεί να σώσει την Αμερική».

Πριν από τον αρουραίο είχαν δημιουργηθεί θέματα με τις απαγορεύσεις για τον COVID-19

Τα πράγματα ξέφυγαν μεταξύ των δύο ζευγαριών αφού οι Γουίλιαμ Γουέιμπουρν και Κρέγκ Σπόλντινγκ, και οι δύο 76 ετών, εξέδωσαν εντολή απαγόρευσης εισόδου στην περιουσία τους για τους γείτονες, κυρίως επειδή ο Μάικ Γούοσερ μπήκε πολλές φορές στο κατάστημα τους χωρίς να φοράει μάσκα κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19. Μια κάτοικος της περιοχής που περίμενε για φαγητό στο «The Front Porch» ισχυρίστηκε ότι αφού πρόσφερε μια μάσκα στον Μάικ Γούοσερ όταν αυτός κάποια στιγμή μπήκε χωρίς να φοράει, εκείνος αντέδρασε έντονα και άρχισε να της φωνάζει ότι κανείς δεν μπορούσε να του πει τι να κάνει.

Έκτοτε, οι σχέσεις μεταξύ των ζευγαριών γίνονταν όλο και χειρότερες. Η Μελίσα και ο Μάικ Γούοσερ προσπάθησαν να απομακρύνουν τους πελάτες του εστιατορίου από τις δικές τους θέσεις στάθμευσης, εξέδωσαν τη δική τους εντολή απαγόρευσης εισόδου και διαμαρτυρήθηκαν στην υγειονομική υπηρεσία για το εστιατόριο. Πάντως ο επιθεωρητής υγείας που επισκέφθηκε στη συνέχεια το «The Front Porch» φέρεται να μην βρήκε κάποιο πρόβλημα.

Τον Αύγουστο του 2022, ο Μάικ Γούοσερ φαίνεται σε κάμερα κλειστού κυκλώματος να πετάει τον αρουραίο στο χώρο του εστιατορίου και να τον φωτογραφίζει. Η Τίφανι Φόστερ, γενική διευθύντρια του εστιατορίου, δήλωσε στην Washington Post ότι πιστεύει πως επρόκειτο για μια σκηνοθετημένη προσπάθεια να φανεί ότι το εστιατόριο ήταν υγειονομικά ακατάλληλο. Η ίδια είπε ότι σκέφτηκε εκείνη τη στιγμή: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάποιος θα έπεφτε τόσο χαμηλά».

Ομοφοβικοί χαρακτηρισμοί μετά τον αρουραίο 

Το ζευγάρι των συντηρητικών Χριστιανών δεν αρνείται τις πράξεις του άνδρα, αλλά ισχυρίζονται ότι ο αρουραίος πετάχτηκε αρχικά κοντά στην δική τους πόρτα τους από υπαλλήλους του εστιατορίου και ότι ο Μάικ Γούοσερ απλά τον επέστρεψε.

Ο Μάικ Γούοσερ δήλωσε στην εφημερίδα The Post ότι πιστεύει ότι υφίσταται διακρίσεις επειδή είναι συντηρητικός, λέγοντας ότι η σύζυγός του και ο ίδιος «υπόκεινται» σε «άδειες ειδικής χρήσης», οι οποίες, όπως υποστήριξε, επιτρέπουν στο δημοτικό συμβούλιο να «φιλοξενεί ό,τι θέλει». Τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα μετά τους ισχυρισμούς ότι ο Μάικ Γούοσερ μίλησε για το ζευγάρι με ομοφοβικούς χαρακτηρισμούς κάτι που ο ίδιος αρνείται.

Με δάκρυα, ο Γουέιμπουρν είπε σχετικά: «Δεν με έχουν αποκαλέσει γ@@@νο εδώ και χρόνια». Υπενθύμισε το ιστορικό του ίδιου και του Σπόλντινγκ, που υπέστησαν ομοφοβικές διακρίσεις μετά την έναρξη της σχέσης τους το 1973, λέγοντας: «Είχα τόσες πολλές απειλές εναντίον μου που ακόμη και η αστυνομία του Ντάλας είχε περίπολο έξω από το σπίτι μας». «Αυτό είναι δύσκολο για μένα», είπε ο Γουέιμπουρν «γιατί δεν ξέρω για τι αγωνίζομαι».

Οι Γουέιμπουρν και Σπόλντινγκ φέρονται να έχουν βάλει το εστιατόριό τους προς πώληση λόγω του περιστατικού με το νεκρό τρωκτικό.

Η Μελίσα Γουόσερ μίλησε επίσης στην Post, λέγοντας ότι για εκείνη «αυτό δεν είναι πολιτικό ζήτημα». «Δεν υπάρχει πολιτική σε αυτό. Δεν υπάρχει καμία φυλή. Δεν υπάρχει σεξουαλικός προσανατολισμός», είπε. «Μας αρέσει που αυτή η πόλη είναι ένα μείγμα όλων των διαφορετικών ειδών ανθρώπων. Μας αρέσει. Απλά συνυπάρχουμε. Αυτή είναι η δική τους γραμμή και αυτή είναι η δική μας γραμμή».

Με πληροφορίες από thepinknews.com

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση