Παράτολμο ζευγάρι κάνει πικνίκ σε τραπέζι που κρέμεται στα 90 μέτρα στον αέρα πάνω από καταρράκτη

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2023 09:32 Παράτολμο ζευγάρι κάνει πικνίκ σε τραπέζι που κρέμεται στα 90 μέτρα στον αέρα πάνω από καταρράκτη

Συγκλονίζουν οι εικόνες που καταγράφηκαν.

Κάποιοι τολμηροί πελάτες μπορούν να απολαύσουν ένα γεύμα, καθισμένοι σε ένα τραπέζι πικνίκ που κρέμεται 90 μέτρα περίπου στον αέρα, αιωρούμενο πάνω από έναν εντυπωσιακό καταρράκτη. Το εγχείρημα που προκαλεί ανατριχίλα τόλμησαν η Christianna Hurt και ο ράπερ καλός της, ο οποίος ακούει στο όνομα OnpointLikeOp, ή O.P. για συντομία.

Η Hurt, 28 ετών, δήλωσε στη MailOnline ότι έψαχνε για «διαφορετικές» δραστηριότητες που θα μπορούσε να κάνει στη Βραζιλία και έπεσε πάνω στην εμπειρία αυτή που προσφέρει η Rota Adventura. Η εταιρεία διαφημίζει την εμπειρία ως «ένα μη παραδοσιακό πικνίκ στη μέση του πιο όμορφου καταρράκτη που υπάρχει».

Το ερωτευμένο ζευγάρι που αναζητά συγκίνηση οδήγησε πρώτα και στη συνέχεια περπάτησε για να φτάσει στον περίφημο καταρράκτη Cascata da Sepultura, εξήγησε.

 

 

Εκεί, το ζευγάρι δέθηκε σε ιμάντες πριν καθίσει στο τραπέζι, το οποίο ήταν συνδεδεμένο με ένα zipline στην άκρη του καταρράκτη. Μόλις αιωρήθηκαν πολλά μέτρα πάνω από το νερό, ξεπακετάρισαν το καλάθι του πικνίκ τους γεμάτο τυρί, κράκερς, σάντουιτς και φρούτα.

Ωστόσο, η 15λεπτη εμπειρία – η οποία κόστισε στο ζευγάρι περίπου 450 δολάρια και περιελάμβανε τρομακτικές στιγμές και πλάνα από drone – δεν είχε να κάνει με το φαγητό, αλλά με την εκπληκτική θέα που έκοβε την ανάσα.

 

 

«Η εμπειρία έχει να κάνει περισσότερο με το τοπίο, όχι με το φαγητό», δήλωσε ο Hurt, προσθέτοντας ότι ήταν «παιχνιδάκι».

Το τολμηρό ζευγάρι μοιράστηκε ένα βίντεο από το ταξίδι σε μια ανάρτηση στο Instagram. Πάντως πολλοί θεατές τρομοκρατήθηκαν στην ιδέα μιας τέτοιας εμπειρίας…

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση