Ελευθερία Ελευθερίου: Ήρθε στην Ελλάδα μετά το Survivor All Star – Φωτογραφίες TLIFE

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 09 Απριλίου 2023 19:45 Ελευθερία Ελευθερίου: Ήρθε στην Ελλάδα μετά το Survivor All Star – Φωτογραφίες TLIFE

Λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star, η Ελευθερία Ελευθερίου το μεσημέρι της Κυριακής 9/4 επέστρεψε στην Ελλάδα

Η παίκτρια της κόκκινης ομάδας μπήκε στο παιχνίδι τον Φεβρουάριο ωστόσο, δεν κατάφερε να συνεχίσει στο ριάλιτι επιβίωσης, καθώς ήταν εκείνη που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους και αποχώρησε από το reality επιβίωσης.

 

Αυτοί οι δύο μήνες ήταν αρκετά έντονοι για την τραγουδίστρια, καθώς στο παιχνίδι συνάντησε και τον πρώην σύντροφό της, Μάριο Πρίαμο, με τον οποίο ήρθαν αρκετές φορές σε ρήξη.

Η Ελευθερίου Ελευθερίου πλέον βρίσκεται στην Ελλάδα εδώ και λίγες ώρες, ενώ κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος την περίμεναν φωτογράφοι και τηλεοπτικές κάμερες, εκείνη όμως, δεν έκανε καμία δήλωση αφού οδηγήθηκε κατευθείαν στο βανάκι με τους ανθρώπους της παραγωγής.

Η Ελευθερίου Ελευθερίου μετά από τρεις μήνες στον Άγιο Δομίνικο, επέστρεψε μαυρισμένη, ενώ ήταν χαμογελαστή και ευδιάθετη

 

 

Λίγες ώρες πριν την επιστροφή της, η Ελευθερία Ελευθερίου έκανε και την πρώτη της ανάρτηση στα social media, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από την συνομιλία της με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. 

Οι δυο γυναίκες φαίνεται ότι έγιναν φίλες μέσα στο παιχνίδι και όπως έγραψαν στα μηνύματα που αντάλλαξαν ανυπομονούν να βρεθούν και να πουν τα νέα τους.

«Το μόνο που κέρδισα από το φετινό παιχνίδι είσαι εσύ», έγραψε χαρακτηριστικά η Ελευθερία Ελευθερίου για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, με την ίδια να απαντά: «Και εγώ εσύ».

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση