Χρειάστηκαν 1.000.000 κρύσταλλοι και 300 ώρες δουλειάς για να ολοκληρωθεί η δημιουργία Vrettos Vrettakos που φόρεσε η Έλενα Παπαρίζου

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 10 Μαΐου 2024 10:25 Χρειάστηκαν 1.000.000 κρύσταλλοι και 300 ώρες δουλειάς για να ολοκληρωθεί η δημιουργία Vrettos Vrettakos που φόρεσε η Έλενα Παπαρίζου

Ένα Number One ρούχο για μια Number One τραγουδίστρια.

Χθες το βράδυ η απαστράπτουσα Έλενα Παπαρίζου ανέβηκε στη σκηνή της Eurovision στο Μάλμε της Σουηδίας και ερμήνευσε ξανά το τραγούδι «My Number One» το οποίο της είχε χαρίσει την νίκη το 2005 ξεσηκώνοντας τους πάντες με το performing act της. Ήταν μια guest εμφάνιση της τραγουδίστριας που επανήλθε στο θεσμό μετά από δύο δεκαετίες ωστόσο ήταν σα να μην πέρασε από πάνω της ούτε μία ημέρα. Bασικά ανέβηκε στη σκηνή και τους έδειξε πως γίνεται το πράγμα.

Τι 23, τι 42, «Once a Queen, Always a Queen» είναι το σχόλιο που έχουμε για την υπέροχη Έλενα.

Πριν εμφανιστεί η Έλενα Παπαρίζου στο χθεσινό β’ ημιτελικό της Eurovision, κυκλοφορούσε το εξής meme που την έδειχνε κατά τη διάρκεια της πρόβας στη σκηνή του Μάλμε και έγραφε: «Έλενα τί θα κάνεις αύριο στον ημιτελικό; …Περίπατο» και ήταν παραπάνω από προφητικό, καθώς η νικήτρια του διαγωνισμού ξανανέβηκε στη σκηνή 19 χρόνια μετά και έπεσαν εκατομμύρια σαγόνια παγκοσμίως.

 

 

Ήταν Μάιος του 2005 όταν η 23χρονη τότε τραγουδίστρια έφερε στην Ελλάδα την πρώτη- και μοναδική- της νίκη στο διαγωνισμό τραγουδιού ερμηνεύοντας το κομμάτι «My Number One» φορώντας μια δημιουργία Roberto Cavalli. Χθες επέστρεψε στη σκηνή της Eurovision και η εμφάνισή της ήταν μνημειώδης.

 

 

Η Έλενα Παπαρίζου φόρεσε μια κεντημένη ολόσωμη φόρμα, δημιουργία του σχεδιαστή μόδας Vrettos Vrettakos στις αποχρώσεις του μπλε ρουά και του χρυσού, η οποία ήταν διακοσμημένη με 700.000 κρυστάλλους, είχε ενσωματωμένο έναν κορσέ και ασορτί μποτίνια όλα embroidered. Για το συνολικό look χρειάστηκαν 300 ώρες κατασκευής και υλοποίησης καθώς και 1,000,000 κρύσταλλοι. Τα εκκρεμή στοιχεία έδιναν κίνηση και λάμψη στο ρούχο δημιουργώντας έτσι μια- ακόμη – iconic εμφάνιση.

 

 

 

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση