Έβαψαν σκυλιά ασπρόμαυρα για να μοιάζουν με... πάντα!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Μαΐου 2024 09:46 Έβαψαν σκυλιά ασπρόμαυρα για να μοιάζουν με... πάντα!

Ένας ζωολογικός κήπος στην Κίνα πυροδότησε αντιδράσεις αφού μεταμφίεσαν σκυλιά ως πάντα επειδή δεν είχαν το γνήσιο «έκθεμα», όπως φαίνεται σε viral φωτογραφίες.

Τα ψεύτικα πάντα, που αποκαλύφθηκαν την 1η Μαΐου στον ζωολογικό κήπο Taizhou στην επαρχία Jiangsu, ήταν στην πραγματικότητα σκυλιά Chow Chow, ανέφερε το Jam Press. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου έκοψαν τη χαίτη τους και έβαψαν το πρόσωπό τους μαύρο για να μοιάζουν με την εμβληματική αρκούδα της Κίνας που τρώει μπαμπού.

Έπειτα έβαλαν τα λεγόμενα «σκυλιά panda» σε ένα περίβολο κάθε μέρα από τις 8 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα, προσελκύοντας εκατοντάδες επισκέπτες παρά την προφανή… απάτη. Όταν ρωτήθηκαν γιατί έβαλαν τα σκυλιά εξαπατώντας τους επισκέπτες, ένας εκπρόσωπος εξήγησε: «Δεν υπάρχουν αρκούδες πάντα στον ζωολογικό κήπο και θέλαμε να το κάνουμε αυτό ως αποτέλεσμα».

Πολλοί επισκέπτες κατηγόρησαν το καταφύγιο για κακοποίηση των ζώων. Ωστόσο, οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου επιμένουν ότι το πρόγραμμα δεν είναι επιβλαβές για τα ζώα.

«Οι άνθρωποι βάφουν και τα μαλλιά τους», εξήγησε ο εκπρόσωπος. «Η φυσική βαφή μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σκύλους εάν έχουν μακριά γούνα».

Πολλοί χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης συμμετείχαν στην κριτική του κινεζικού ζωολογικού κήπου. «Είναι πολύ μικροί για να τρέχουν τόσο γρήγορα! Νομίζω ότι είναι υπέροχοι.”

«Νομίζω ότι είναι χαριτωμένα», είπε ένας άλλος. Ένας τρίτος είπε, “Λοιπόν, αυτός είναι ένας ακραίος τρόπος για να φροντίζετε τα σκυλιά σας ενώ είστε στη δουλειά lol”.

Πηγή: New York Post

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση