Αφανείς ήρωες που τους αξίζουν συγχαρητήρια

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2022 13:24 Αφανείς ήρωες που τους αξίζουν συγχαρητήρια

Διαβάζοντας χθες την είδηση, για την πρόταση ένταξης έργων συνολικού προϋπολογισμού 39.000.000 ευρώ στο πρόγραμμα «Βελτίωση Οδικής Ασφάλειας», του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, σταθήκαμε σε αυτό που ανέφερε κλείνοντας το δελτίο τύπου της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Κάτι που έχει την αξία του.

Κλείνοντας, λοιπόν, ο Φάνης Σπανός ευχαρίστησε και συνεχάρη  "τις υπηρεσίες μας, Τεχνικών Έργων και Προγραμματισμού, για την ταχεία ωρίμανση μελετών και τον σχεδιασμό των φακέλων, που μας επέτρεψε να είμαστε από τους πρώτους ΟΤΑ της χώρας, που κατέθεσαν πλήρη φάκελο έργων προς ένταξη".

Για όσους γνωρίζουν τον τρόπο μελέτης, σχεδίασης, ένταξης και χρηματοδότησης δημοσίων έργων, καταλαβαίνουν την αναγκαιότητα να υπάρχουν έτοιμες ώριμες μελέτες και να ετοιμαστούν έγκαιρα οι πλήρεις φάκελοι των έργων. Μπορούν να καταλάβουν την εντατική και εξειδικευμένη δουλειά που απαιτείται από τους αφανείς ήρωες των αρμόδιων υπηρεσιών της Περιφέρειας μας, οι οποίοι ξεπέρασαν τον εαυτό τους, για να είναι έτοιμες οι απαιτούμενες μελέτες των έργων.

Και ο Φάνης Σπανός, ως μηχανικός, ξέρει καλά τον κόπο τους γι’ αυτό και τους ευχαριστεί και τους συγχαίρει, με κάθε ευκαιρία, δημόσια.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση