"Υπάρχει ελπίς" για τη Μαντώ μας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2022 08:10 "Υπάρχει ελπίς" για τη Μαντώ μας

Να στείλουμε όλη τη θετική μας σκέψη και αγάπη μέχρι το Νοσοκομείο “Άγιοι Ανάργυροι”.”

Βραδιά κινηματογράφου για καλό σκοπό συνδιοργανώνουν αύριο Πέμπτη 28 Ιουλίου στις 9:30 μ.μ., ο Δήμος Αμφίκλειας Ελάτειας, οι Σύλλογοι “Φιλοποίμην Φίνος” και Γυναικών Κάτω Τιθορέας και ο Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Κάτω Τιθορέας. 

Μια βραδιά που έχει ως σκοπό, όπως μας ενημερώνει ο Δήμος, "την ηθική και οικονομική υποστήριξη μιας υπέροχης γυναίκας, παράδειγμα σθένους και ψυχικής δύναμης, πρότυπο μητέρας, φίλης, εργαζόμενης, συγχωριανής. Ενός “διαμαντιού”! Όχι μόνο στο όνομα, αλλά και στον χαρακτήρα. Για τη Μαντώ μας! Για τον αγώνα που δίνει με αξιοπρέπεια και πίστη. Για να επιστρέψει σύντομα στην υπέροχη οικογένειά της και στην τοπική μας κοινωνία, όπου είναι ιδιαίτερα αγαπητή."

Από το Παρίσι και την Οδό Ανθρωπιάς 8, στην Κάτω Τιθορέα και την Οδό Λέδοντος, γιατί όταν η ανθρωπιά δεν αποτελεί απλώς ένα ευφάνταστο σενάριο κινηματογραφικής ταινίας, αλλά γίνεται πράξη τότε... δεν ζητείται ελπίς. Υπάρχει ελπίς για την Μαντώ μας.


 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση