Πως έκοψε το τσιγάρο ο Κώστας Μπακογιάννης;

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 05 Σεπτεμβρίου 2022 23:07 Πως έκοψε το τσιγάρο ο Κώστας Μπακογιάννης;

«Κάντε τη χάρη σε εσάς και στα παιδιά σας και γυρίστε σελίδα στην υγεία σας!»
 

Όλοι μας γνωρίζουμε ανθρώπους στο περιβάλλον μας, οικογενειακό,  φιλικό ή επαγγελματικό, καπνιστές-ριες που επικαλούνται τη δύναμη της συνήθειας για να δικαιολογήσουν την αδυναμία τους να διακόψουν το κάπνισμα. Ευτυχώς, τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι άνθρωποι απευθύνονται πια σε ιατρεία διακοπής καπνίσματος, όπου, με την επιστημονική καθοδήγηση και βοήθεια των ιατρών καταφέρνουν να σταματήσουν το κάπνισμα και να δούνε τη ζωή με άλλα μάτια. 

Αυτήν τη βοήθεια θα προσφέρει στους δημότες της Αθήνας το 1ο δωρεάν Ιατρείο διακοπής καπνίσματος που είναι πια γεγονός και στεγάζεται στο αναβαθμισμένο 6ο Πολυδύναμο Δημοτικό Ιατρείο στην Κυψέλη!

Όπως, μάλιστα, αποκαλύπτει με ανάρτηση του στο Facebook ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιαννης, ήταν και ο ίδιος καπνιστής, αλλά τώρα πια με τη συνδρομή των ιατρών το "έκοψε" και μάλιστα εύκολα.

Γράφει χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Αθηναίων: «Και εγώ ο ίδιος υπήρξα χρόνια καπνιστής και κατάφερα να το κόψω εύκολα με την επιστημονική βοήθεια αυτού εδώ του Ιατρείου».

Ο Κώστας Μπακογιάννης στέλνει, τέλος, ένα μήνυμα στους καπνιστές: «Κάντε τη χάρη σε εσάς και στα παιδιά σας και γυρίστε σελίδα στην υγεία σας!»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση