Την έναρξη της προεκλογικής περιόδου στη Φθιώτιδα κήρυξε χθες ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022 09:04 Την έναρξη της προεκλογικής περιόδου στη Φθιώτιδα κήρυξε χθες ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Την έναρξη της προεκλογικής περιόδου στη Φθιώτιδα κήρυξε χθες ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με την ημερίδα που διοργάνωσε στη Λαμία με ομιλητές δύο πρωτοκλασάτα στελέχη του, την Τομεάρχη Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και το Βουλευτή Δημήτρη Τζανακόπουλο

Μαζί με το βουλευτή Φθιώτιδας Γιάννη Σαρακιώτη, παρουσίασαν το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με τίτλο «Δικαιοσύνη Παντού»  και ανέλυσαν τις «6 Εθνικές Προτεραιότητες», ενώ αρκετοί ήταν οι εκπρόσωποι φορέων που έδωσαν το παρών.

Μεταξύ αυτών που παραβρέθηκαν στην ημερίδα, διακρίναμε τους υποψήφιους Δημάρχους Λαμιέων Πανουργιά Παπαιωάννου και Παναγιώτη Ιακωβή, οι παρουσίες των οποίων σίγουρα δεν πέρασαν απαρατήρητες, αφού δεν είναι μέλη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.  

Αισθητή έκανε την παρουσία του και με σύντομη παρέμβασή του, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο, Απόστολος Γκλέτσος που έχει ήδη δηλώσει την υποψηφιότητά του ως Περιφερειάρχης για τη Στερεά Ελλάδα.

Απο τα φωτογραφικά ενσταντανέ που ξεχωρισαν ήταν και αυτό του επικεφαλής της παράταξης "Λαμία στο Κέντρο", αντιδημάρχου Παναγιώτη Στασινού που είχε την ευκαιρία να τα πει με το δημοτικό σύμβουλο και υποψήφιο για το ψηφοδέλτιο Νίκο Πάπουτσα με τον οποίο οι πολιτικές σχέσεις είχαν διαρραγεί με την ανεξαρτητοποίηση του τελευταίου από τη δημοτική παράταξη. 

Παρών ήταν και ο πρώην Δήμαρχος Λαμιέων Γιώργος Ντελής ο οποίος όπως μαθαίνουμε παρακολουθεί ενεργά τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ενώ στην ημερίδα διακρίναμε πως συνομιλούσε επί μακρόν με την πανεπιστημιακό - δημοσιογράφο, αλλά και υποψήφια για το ψηφοδέλτιο του κόμματος στη Φθιώτιδα, Βασιλική Λάζου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση