Υποψήφιος με τον Πανουργιά και ο Γιώργος Λάμπρου

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 18 Ιουλίου 2023 08:48 Υποψήφιος με τον Πανουργιά και ο Γιώργος Λάμπρου

Ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Λάμπρου από τους πρώτους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα στον Πανουργιά Παπαϊωάννου, θα είναι υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του.

Την κάθοδό του στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου στο πλευρό του υποψηφίου Δημάρχου Λαμιέων Πανουργιά Παπαϊωάννου, ανακοίνωσε, μέσω ανάρτησης του στο Facebook, ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Λάμπρου.

Ο Γιώργος Λάμπρου, Δημοτικός Σύμβουλος από το 2014 και Αντιδήμαρχος επί Δημαρχίας Νίκου Σταυρογιάννη, ήταν από τους πρώτους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα στον Πανουργιά Παπαϊωάννου από τον περασμένο Αύγουστο που ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά του για το Δήμο.

Στην ανάρτησή του, ο Γιώργος Λάμπρου σημειώνει:
«Έχω την χαρά και την τιμή να είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Λαμιέων στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου Πανουργιά Παπαϊωάννου με το συνδυασμό «Δύναμη Ανάπτυξης για τη Λαμία» με σκοπό να αλλάξουμε το παρόν και το μέλλον του Δήμου μας. 
Με την εμπειρία της θητείας μου ως δημοτικού συμβούλου από το 2014 και στη συνέχεια ως Αντιδημάρχου, τη θέλησή μου για προσφορά στα κοινά και την επιθυμία μου να σταθώ δίπλα σε κάθε συνδημότη με εντιμότητα και υψηλό αίσθημα ευθύνης καταθέτω εκ νέου την υποψηφιότητά μου ζητώντας την στήριξη, την βοήθεια και την εμπιστοσύνη σας στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου
»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση